Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Καταργούνται οι Εθνικές Εορτές μετά την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου

Πηγή:  ΣΤΑΡΑΤΑΛΟΓΙΑ (εδώ)


Θα διώκεται η εκφώνηση ρατσιστικών φράσεων μετά την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου Ρουπακιώτη, όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο υπουργός Δικαιοσύνης. Ο κ. Ρουπακιώτης αναφέρθηκε σε βασικά σημεία του νομοσχεδίου, τα οποία περιστρέφονται γύρω από... τη δίωξη ρατσιστικών επιθέσεων, ακόμα και φραστικών. Η προσβολή ατόμων στην βάση της καταγωγής και της εθνικής προέλευσης θα διώκεται ποινικά.

Με αυτό το νομοσχέδιο ο κ. Ρουπακιώτης στοχεύει, όπως είπε στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, να θωρακίσει τη χώρα από φαινόμενα ρατσισμού. Επίσης στόχο του νομοσχεδίου αποτελεί η διάκριση της αντιμετώπισης του μεταναστευτικού προβλήματος και παράλληλα των ρατσιστικών φαινομένων.

Το επόμενο βήμα θα είναι να καταργηθούν οι δύο εθνικές εορτές της 25ης Μαρτίου και της 28ης Οκτωβρίου, οι οποίες εξυμνούν τον ρατσισμό καθώς επαινούν τους Έλληνες και καταφέρονται εναντίων πολιτισμένων λαών όπως οι Τούρκοι και οι Αλβανοί καθώς και συμμάχων όπως η Γερμανία και η Ιταλία. Φράσεις όπως αιμοσταγείς Τούρκοι, Αλβανοί κατσαπλίαδες, Ιταλοί μακορονάδες ή Γερμαναράδες θα τιμωρούνται με ισόβια κάθειρξη και στέρηση της ιθαγένειας. Επίσης από τα σχολικά βιβλία θα αφαιρεθούν αρχαιόέλληνες ρατσιστές όπως ο Μιλτιάδης, Λεωνίδας, Θεμιστοκλής, Αλέξανδρος και λοιποί που στράφηκαν ενάντια στους  Πέρσες και Αφγανούς αδελφούς μας.

Δεν θα περάσει ο ρατσισμός των Ελλήνων και από τούδε και στο εξής οι λέξεις Ελλάς και Έλληνες θα αναγράφονται με μικρά και όχι κεφαλαία γράμματα καθώς το κεφαλαίο αρχικό γράμμα υποδηλώνει ρατσισμό.

Αθηναίος Πολίτης

(aaellines.org)

12 σχόλια:

  1. Δεν θα τολμήσουν να προχωρήσουν στην ψήφιση του αντιρατσιστικού ν/σ. Ξέρουν ότι αν το κάνουν όλοι οι δεξιοί ψηφοφόροι και μέγα μέρος των μοναχών, του κλήρου και των ενστόλων υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να στραφούν στην ΧΑ (όχι ότι τώρα το ποσοτό αυτό είναι μικρό). Σημείωση: Η ΧΑ στο πρόγραμμά της για τις ΕΔ προβλέπει στράτευση γυναικών, αύξηση θητείας και πλήρη φρούρηση των συνόρων από το Πεζικό και τα ΛΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προφασεις εν αμαρτιαις, αγαπητε... αν ειναι τοσο ακραιοι ωστε να στραφουν εκει, δεν χρειαζονται κανενα ν/σ για να το κανουν. κρινετε εξ ιδίων μαλλον...

      Διαγραφή
  2. Τζουρμανάς Ιωάννης, Αθήνα21 Μαΐου 2013 στις 2:29 μ.μ.

    Διώκει τον .... αντισημητισμό (θα μπαίνουμε φυλακή) και ΔΕΝ διώκει τον ανθελληνισμό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι διεθνης η καταστηαση, αγαπητε.... βλεπεις οι εν Αμερικη εβραϊκες οργανωσεις ειναι δραστηριες και βγηκε νομος να διωκεται ο αντισημιτισμος. Οι αντιστοιχες ελληνικες ομογενειακες οργανωσεις δεν ειναι προφανως ικανες να πιεσουν να βγει αμερικανικος νομος που να διωκει τον ανθελληνισμο.

      Διαγραφή
  3. Το σκοταδι δεν καταπολεμειται με απαγορευσεις,αλλα με διαφωτιση!Η λογοκρισια ειναι ξενος ορος για την Δημοκρατια.Ο Ρουσω ειπε:"Διαφωνω ριζικα μ αυτα που λες,αλλα θα υπερασπιστω με την ζωη μου το δικαιωμα σου να τα λες!"Οι ελευθεροι πολιτες ειναι οι μονοι που θα επιβραβευσουν-και θα ασπασθουν-ελευθερα εκτιθεμενες ιδεες,η θα τις απορριψουν.Κανενας εντεταλμενος "λογοκριτης",ουτε υπουργος,η αλλος αξιωματουχος δεν ειναι αρμοδιος να κρινει για τριτους ιδεες και τροπους σκεψης,αλλως διολισθαινομε σε καταστασεις "γυψου"......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμμορίες εφόδου υπάρχουν μόνο απο την ακροαριστερά και τους "μέλανες πάνθηρες". Ακροαριστερά είναι που πετάει μολότωφ και που ορμάει σε ξενοδοχεία και
    κουρεία και σακατεύει στο ξύλο έλληνες και αλλοδαποί είναι αυτοί που
    εισβάλλουν σε οικίες ΚΑΙ ΣΚΟΤΏΝΟΥΝ ΈΛΛΗΝΕς. Οι έλληνες ΔΕΝ κάνουν
    εφόδους. Όσο συνεχίζουν κάποιοι να συκοφαντούν τους έλληνες, τόσο θα τους δυναμώνουν και τελικά ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως από σήμερα διαθέτουμε στην αγορά και στην πλέον συμφέρουσα τιμή, τα καλύτερα και πλέον σύγχρονα αντιρατσιστικά νομοσχέδια Ισραηλινής τεχνολογίας και κατασκευής, για να μπορέσετε και εσείς να καταθέσετε στη Βουλή το δικό σας αντιρατσιστικό, κομμένο και ραμμένο στα δικά σας μέτρα και συμφέροντα. Τιμές λογικές. Δώρο με κάθε αγορά αντιρατσιστικού, μία μπλούζα με στάμπα τον Τζώρτζ Ψώros, ένα αισθησιακό σίριαλ σε DVD τουρκικής παραγωγής με τίτλο "Συνωστισμός στο κρεβάτι μου" με πρωταγωνιστές τη Mariam Repustik και τον Tzoglan Partuz και φυσικά τα μεταφορικά... εντελώς δωρεάν.

    Προλάβετε προτού καταθέσουν άλλοι το δικό τους αντιρατσιστικό και βρεθείτε μετά εσείς στην Φυλακή.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι πολιτικοι και τα μμε που μας κατεστρεψαν, ολη την ωρα ασχολουνται η γραφουν αρθρα, πως λεει θα αντιμετωπιστει η χα...ενα δεν καταλαβαινω..γιατι να αντιμετωπιστει δηλαδη η χα? για ποιο λογο? γιατι πρεπει να αντιμτωπιστει η χα και δεν πρεπει να αντιμετωπιστει ο συριζα ας πουμε, το κκε, η δημαρ? γιατι συνεχιζετε να φτυνετε στα μουτρα τοσες εκατονταδες χιλιαδες ελληνων ? γιατι λασπωνετε την ψηφο μου? εχετε καθολου ιδεα, οτι με αυτα που κανετε στρεφετε τον κοσμο στη χα? γιατι δεν βαζετε μυαλο? γιατι πρεπει ολος ο πλανητης να παραδεχεται με το ζορι το ολοκαυτωμα? δεν καταλαβαινετε οτι ειναι σαν να ζηταμε οι ελληνες απο ολο τον πλανητη να αναγνωρισει την γενοκτονια των ποντιων θελουν δεν θελουν και να ζηταμε να θεσπισουν και νομους γι αυτο και να ...βάζουν φυλακή όποιους υπηκόους τους δεν την αναγνωρίζουν? οι εβραιοι γιατι επεμβαινουν στα εσωτερικα μας? η ρεπουση γιατι εχει ασυλια να βριζει τον ελληνισμο? τη χα γιατι ακριβως την κυνηγατε? γιατι εχετε θαψει ολες τις προτασεις νομου που εχει υποβαλλει στη βουλη με πρωτη την προταση για διακοπη της χρηματοδοτησης των κομματων? ποιοι ειστε εσεις κυριοι που συμπεριφερεστε με τοσο φασιστικο και προσβλητικο τροπο σε ελληνες ψηφοφορους ενος κομματος? θα τα βρειτε ολα μπροστα σας..η χα δεν φοβαται καθολου τα νομοσχεδια σας..εσις φοβαστε μη χασετε τις καρεκλες σας...λυπαμαι για το καταντημα σας..εχετε βαλει λυτους και δεμενους εναντιον ενος κομματος..μηπως ζουμε την εποχη των διωγμων επι διοκλητιανου και νερωνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοί, δείτε κι αυτό, για να αποφασίσουμε ποιοί είναι οι ρατσισταί: " ..."Του τρύπησα το λαιμό με ένα κοντάρι! και πολτοποίησα το κεφάλι της κυρίας με μια μεγάλη πέτρα. " - Σοκάρει η περιγραφή του διπλού φονικού από τον ίδιο τον Πακιστανό." http://www.creteplus.gr/news/sokarei-i-perigrafi-tou-diplou-fonikou-49648.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τσουρμάνας Ηρακλής10 Ιουνίου 2013 στις 4:54 μ.μ.

    E ρε Χρυσή Αυγή που χρειάζεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ξέρω ποιοί έχουν εμπιστοσύνη σε ποιούς, αλλά στις εκλογές είναι δικαίωμά μας για κάποιους να πούμε: η Νουδουακροαριστερά κλείνει τα μεθοριακά φυλάκια και Στρ/δα( και συνεπακολούθως απολύει τον κόσμο), η Χρυσή Αυγή θα αυξήσει τη θητεία, θα στρατεύσει και τις γυναίκες και θα ξανανοίξει τα φυλάκια και τα Στρ/δα. Κι αφού τα ζυγίσουμε, θα ψηφίσουμε αναλόγως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι επιπλέον, μην ξεχνάμε, οι ένστολοι λένε θέλουμε ΣΟΑ για όλους 100%, με μετατροπή κτιρίων κάθε στρατοπέδου σε ΣΟΑ.
      Κι ακόμα άπαντες οι στρ/κοί μετά των οικογενειών των να τρώνε από το συσσίτιο έναντι του αντιτίμου και το 10% του αντιτίμου να πηγαίνει υπέρ ΜΤΣ.

      Διαγραφή