Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Αποκάλυψη για τον Επανυπολογισμό των Συντάξεων : Κύριοι υπουργοί οικονομικών και εργασίας: - Εσείς δώσατε την εντολή στην INTRACOM/ΕΦΚΑ να μας κλέβει αδίστακτα ή το κάνει από μόνη της; - Δείτε τις αποδείξεις και θα καταλάβετε την απάτη!!




    Είναι πλέον γνωστό πως τον υπολογισμό ή επανυπολογισμό των συντάξεων έχει αναλάβει η εταιρεία INTRACOM, η οποία εκτελώντας πιστά τον μαθηματικό τύπο των Υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών κλέβει αδίστακτα και ωμά τους παλιούς και νέους συνταξιούχους. 
    
    Η εν λόγω εταιρεία δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν, δεν απαντάει σε κανέναν και είναι αυτή που καθορίζει πως θα αποτυπώνονται  τα οικονομικά στοιχεία στο μηνιαίο ενημερωτικό σημείωμα πληρωμής συντάξεων. Και από εδώ ξεκινάει το μεγάλο παιχνίδι σε βάρος των συνταξιούχων.
    
   Οι αποδείξεις που έχω στα χέρια μου είναι πολλές, όπως πολλοί είναι και οι τρόποι που επινοούν τα συναρμόδια Υπουργεία για να μην καταβάλουν τις σωστές συντάξεις. 
 
   Παρουσιάζω σήμερα τις αποδείξεις μιας χαρακτηριστικής περίπτωσης που αφορά δύο Αξιωματικούς με την ίδια προέλευση, τον ίδιο βαθμό και τα ίδια συντάξιμα χρόνια και τον ίδιο συντάξιμο μισθό. 

   Αυτό που είναι διαφορετικό είναι: 
   Ι>  Η ανταποδοτική σύνταξη με απόκλιση 2,29 ευρώ
   Ι>  Η προσωπική διαφορά που στον ΒΔ  είναι 199,69 ευρώ και στον ΚΧ είναι 263,07 ευρώ! 

   Προτείνω στους συναδέλφους να υπολογίσουν μόνοι τους την σύνταξή τους και εάν δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου.

   Θα επανέλθω σύντομα με άλλες διαφορετικές περιπτώσεις εξαπάτησης και κλεψιάς 
    
   ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην απευθύνεστε σε συναδέλφους (χαμαιλέοντες) που διακηρύσσουν ότι ο επανυπολογισμός είναι σωστός και δίκαιος
  
    
 Δείτε τα στοιχεία
    












































 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου