Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Οργισμένος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την έξοδο από την ενισχυμένη εποπτεία: - Εμείς στις 20/2018, βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια! - Εμείς ισοπεδώσαμε οικονομικά την μεσαία τάξη! - Εμείς εξαπατήσαμε, το 2018, τους συνταξιούχους με τα αναδρομικά! - Εμείς στις 12/6/2018 υπογράψαμε την συμφωνία των Πρεσπών! - Εμείς .. Εμείς!!


 

    Δικαιολογημένη ήταν η οργισμένη η αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όταν άκουσε την κυβέρνηση, με επικεφαλής  τον πρωθυπουργό, να θριαμβολογεί για την έξοδο της Πατρίδας μας από την ενισχυμένη εποπτεία!!

  Δικαιολογημένη γιατί ο Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του έκλεψαν από τον ΣΥΡΙΖΑ την χαρά της  λάμψης και της δόξας μετά την περιφανή νίκη καθόσον:

   >Ι Αυτός με την  κυβέρνησή του, στις 20 Αυγούστου 2018, έβγαλαν τη χώρα από τα μνημόνια

  Αυτός με την  κυβέρνησή του, από τις 25 Ιανουαρίου 2015 μέχρι και τις 6 Ιουλίου του 2019 ισοπέδωσαν οικονομικά την μεσαία τάξη

 Αυτός με την  κυβέρνησή του, τον Δεκέμβριο 2018, εξαπάτησαν τους συνταξιούχους με τα χορηγηθέντα πετσοκομμένα αναδρομικά  που τους κατέβαλε  λέγοντάς τους πως: "Ξοφλήσαμε όλα τα αναδρομικά από 01 Αυγούστου 2012 και εντεύθεν!"

   >Ι Αυτός με την  κυβέρνησή του,  στις 12 Ιουνίου 2018, υπέγραψαν για το καλό και το συμφέρον της Ελλάδος την συμφωνία Πρεσπών 

    

  Αυτός και η κυβέρνηση του μπορεί να δήλωναν ότι είναι αριστεροί στην πραγματικότητα όμως ενεργούσαν ως καθαρόαιμοι δεξιοί καπιταλιστές, για το καλό του Ελληνικού λαού!         

   Δείτε την 

Παρέμβαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία για την έξοδο της χώρας από την ενισχυμένη εποπτεία  του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ 


20/08/18 βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια και λάβαμε 4ετή ορίζοντα εξόδου από την εποπτεία.
Τότε ο σημερινός ΠΘ έλεγε ότι υπογράψαμε 4ο και ζητούσε πιστοληπτική γραμμή.
Σήμερα, 20/08/22, πανηγυρίζει για όσα πετύχαμε.
Ψέματα & θράσος και τότε και τώρα.
Όμως ο χρόνος του τελειώνει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου