Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

O Έλλην βουλευτής κ. Γιαννούλης βρήκε τον ένοχο! "Για τους θανάτους, από τον κορωνοϊό, φταίει η κυβέρνηση"


 

Μία μακάβρια πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε με ευθύνη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη, ο οποίος δήλωσε ότι «Η Αυγή δεν φταίει για τους θανάτους. Για τους θανάτους φταίει η κυβέρνηση».

Το MEGA επικοινώνησε με τον κύριο Γιαννούλη ο οποίος δεν πήρε πίσω λέξη από τα όσα δήλωσε στον ΑΝΤ1. «Και αυτή η κυβέρνηση να έχει την ευθύνη ότι με όλα αυτά τα δεδομένα και τις εγκληματικές της αδράνειες και λάθη της σκοτώνει κόσμο», είπε.

«Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Σπεκουλάρει, διαρκώς, στην επιδείνωση της πανδημίας, σε περισσότερους νεκρούς, σε περισσότερη δυστυχία», ανέφερε η ΝΔ.

«Οι ανακοινώσεις της ΝΔ είναι ανάξιες λόγου ειδικά όταν υπογράφονται από έναν άνθρωπο που σύγκρινε θανάτους με δημοσκοπήσεις. Και επειδή υπάρχει και η λέξη «χυδαιότητα» είναι αυτό που αντιστοιχίζεται στο πολιτικό της νέας ΝΔ, της ακροδεξιάς και των δύο πρωθυπουργών», απάντησε ο κ. Γιαννούλης.

Όλα ξεκίνησαν από αυτό το tweet της εφημερίδας «ΑΥΓΗ» με αφορμή την είδηση ότι δημιουργήθηκαν νέοι χώροι στα κοιμητήρια Σερρών, εν μέσω επέλασης της πανδημίας.

Μετά τον σάλο αντιδράσεων η εφημερίδα κατέβασε το επίμαχο σχόλιο από τα social media και ζήτησε συγνώμη.

Τρεις δημοσιογράφοι και βουλευτές της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, Δημήτρης Μαρκόπουλος και Γιάννης Λοβέρδος απέστειλαν επιστολή στην ΕΣΗΕΑ χαρακτηρίζοντας «προσβλητικό και αποκρουστικό» το σχόλιο που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της στο Τwitter.



πηγή:https://www.megatv.com/2020/11/20/salos-me-ti-dilosi-giannouli-gia-tous-thanatous-ftaiei-i-kyvernisi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου