Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Πρωθυπουργός: Δώρο Χριστουγέννων/επιβράβευση στους ήρωες με τις πράσινες και λευκές μπλούζες - Αφορά όλους τους εργαζόμενους στο ΕΣΥ - Ποιους ήρωες ξέχασε και πάλι ο κ. πρωθυπουργός;

 


Μια κίνηση έμπρακτης επιβράβευσης των υγειονομικών, γιατρών και νοσηλευτών που δίνουν την μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό, σχεδιάζει ενόψει των Χριστουγέννων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Όπως ανέφερε ο Πέτρος Μποτσαράκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να πει ένα έμπρακτο ευχαριστώ σε γιατρούς και νοσηλευτές. Η πρόταση που υπάρχει στο τραπέζι είναι να τους δώσει για τις γιορτές ένα δώρο, όπως έκανε και το Πάσχα. 

Τότε είχε δοθεί σε 114.000  υγειονομικούς,  γιατρούς και νοσηλευτές,  με το κονδύλι να φτάνει τα 160 εκ. ευρώ. Μια πρόταση είναι να δοθεί έμφαση στους εργαζόμενους στις εντατικές. 

Φυσικά όλα αυτά είναι σε συνάρτηση με τον σχεδιασμό για ενίσχυση των ευάλωτων νοικοκυριών, η οποία θα πάει εστιασμένα σε μισθωτούς και ελευθέρους επαγγελματίες με εισοδηματικά κριτήρια. 

Για τους εργαζόμενους που είναι σε αναστολή εξετάζεται να  πάρουν ολόκληρο το δώρο για μισθούς ως 800 ευρώ

Σημείωση Blogger: Ποιους ήρωες ξέχασε(;) και πάλι ο κ. πρωθυπουργός; Είναι παγκοίνως γνωστό και αποδεκτό ότι, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, είναι αυτά που προστατεύουν νυχθημερόν, με αυταπάρνηση και χωρίς να φεισθούν κόπου και μόχθου, τα σύνορα της Χώρας. 

 Στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων δεν έχουν καταβληθεί ακόμα, τα υποσχεθέντα και μάλιστα γραπτώς, από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κάποια ελάχιστα εκτός έδρας!  






πηγή:https://www.star.gr/eidiseis/oikonomia/521703/dwro-xristoygennwn-epibrabeysh-se-ergazomenoys-sto-esy







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου