Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Ο Κουφοντίνας είναι δολοφόνος, όχι Ρομπέν των Δασών




Ο Κουφοντίνας είναι δολοφόνος, όχι Ρομπέν των Δασών», δήλωσε ο Αμερικανός πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ, μια μέρα μετά την καταδρομική επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του στους Αμπελόκηπους. 

Ο Aμερικανός πρέσβης, ο οποίος βρέθηκε την Πέμπτη στα γραφεία της εφημερίδας «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» δήλωσε πως «Ο Κουφοντίνας είναι δολοφόνος, όχι Ρομπέν των Δασών». Μία μέρα νωρίτερα και συγκεκριμένα την Τετάρτη, ο κ. Πάιατ χαρακτήρισε «παιδαριώδη βανδαλισμό» την επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της ίδιας μέρας έξω από το σπίτι του που βρίσκεται δίπλα στην πρεσβεία των ΗΠΑ.
Ο Ρουβίκωνας, με ανάρτησή του, ανέλαβε την ευθύνη για την καταδρομική επίθεσηενώ ανέφερε πως πραγματοποίησε την επίθεση για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, ο ο οποίος πραγματοποιεί απεργία πείνας επειδή το δικαστικό συμβούλιο του Βόλου αρνήθηκε να του χορηγήσει άδεια. 
Η συνήγορος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Ιωάννα Κούρτοβικ, ανέφερε ότι από την ιατρική γνωμάτευση, που δόθηκε στη δημοσιότητα, προκύπτει ότι η κατάσταση της υγείας του κρατούμενου έχει επιβαρυνθεί ενώ ο ίδιος -παρά την εισαγγελική εντολή- αρνείται την αναγκαστική σίτιση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου