Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Περιφερειακές εκλογές: Ο Σχης(ΠΖ) ε.α. Βαρέλης Δημήτριος κατέρχεται ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.- Στηρίζουμε - Ψηφίζουμε τον Συνάδελφό ΜΑΣ.








Φέρουμε σε γνώση των συναδέλφων μας, καθώς 
και των φίλων των Ενόπλων Δυνάμεων ότι ο Σχης(ΠΖ) ε.α. Δημήτριος Βαρέλης, κατέρχεται ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, Περιφέρειας Ηπείρου/ Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, με τον συνδυασμό, "Αξιωβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου", του υποψηφίου περιφερειάρχου, Αλέξανδρου Καχριμάνη

   Προτείνουμε, ανεπιφύλακτα, σε όλους τους συναδέλφους καθώς και τους φίλους των Ενόπλων μας Δυνάμεων, που είναι εγγεγραμμένοι στην  περιφερειακή ενότητας Άρτας, να υποστηρίξουν, με την ψήφο τους, τον άξιο και καταξιωμένο, για την προσφορά του στον Ελληνικό  Στρατό συνάδελφο, γιατί το αξίζει, καθόσον είναι ικανότατος, και μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στην τοπική αυτοδιοίκηση, όπως το απόδειξε άλλωστε και στην προηγούμενη θητεία του, τόσο ως Θεματικός αντιπερειφερειάρχης όσο και ως περιφερειακός σύμβουλος 

  Πιστεύουμε πως το σύνθημά μας στις επερχόμενες εκλογές πρέπει να είναι: "Στηρίζουμε - Ψηφίζουμε τους Συναδέλφους ΜΑΣ".   
  
   







ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Δημήτριος Βαρέλης του Θεοδώρου

Ανώτερος Αξιωματικός του Στρατού Ξηράς ε.α
Γεννήθηκε στο Κομπότι Άρτας το 1970.
Πτυχιούχος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ). Αποφοίτησε από όλα τα προβλεπόμενα σχολεία και σχολές του στρατού ξηράς. Γνωρίζει Αγγλικά σε χειριστικό επίπεδο.

Από το 1988 έως το 1992 φοίτησε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ). Το 1992 αποφοίτησε και ονομάστηκε ανθυπολοχαγός πεζικού και στη συνέχεια υπηρέτησε σε μονάδες και επιτελεία του Στρατού Ξηράς.

Του ανατέθηκε η διοίκηση διαφόρων μονάδων. Από το 2011 έως το 2013 ήταν Διοικητής του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Άρτας. Διετέλεσε Επιτελής μονάδος, Μεραρχίας και στο ΓΕΕΘΑ.
Του απονεμηθήκαν όλα τα προβλεπόμενα μετάλλια και διαμνημονεύσεις. Του απονεμήθηκε εύφημος μνεία από τον Α/ΓΕΣ διότι με κίνδυνο της ζωής του, τη νύχτα της 3ης Φεβρουαρίου 2010, στη θαλάσσια περιοχή της Καλύμνου διέσωσε τη ζωή στρατιώτη κατόπιν ναυαγίου. Το 2013 αποστρατεύτηκε κατόπιν αίτησής του με τον βαθμό του Συνταγματάρχη.
Το 2014 συμμετείχε στις περιφερειακές εκλογές και εκλέχτηκε περιφερειακός σύμβουλος. Στην διάρκεια της θητείας του διετέλεσε :
- Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου με αρμοδιότητες στον τομέα αλιείας και ειδικά θέματα ανάπτυξης, βελτίωσης και προστασίας του Αμβρακικού Κόλπου.
- Αντιπρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων Κοιλάδας Αχελώου, Αγράφων και Μετεώρων.
- Μέλος της επιτροπής Περιβάλλοντος, χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Περιφέρειας Ηπείρου.
- Μέλος της επιτροπής κοινωνικών θεμάτων Περιφέρειας Ηπείρου.
- Πρόεδρος επιτροπής μισθώσεων και εξαγοράς ακινήτων Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.
Είναι μέλος πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου