Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Συντάξεις: Η Συγκέντρωση για ενημέρωση - συζήτηση για την πορεία των οικονομικών διεκδικήσεων και τις παραπλανητικές ειδήσεις. 25 ΦΩΤΟ




   Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η προσέλευση των συναδέλφων στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή στο γραφείο του παραρτήματός μας.


    Ο σκοπός της συγκέντρωσης ήταν η ενημέρωση - συζήτηση για την πραγματική πορεία των οικονομικών διεκδικήσεων, μετά τις αποφάσεις του ΣτΕ και του Ελεγκτικού Συνεδρίου και τις αντιφατικές - παραπλανητικές ειδήσεις,των ΜΜΕ, που βρίθουν ανακριβειών, με αποτέλεσμα 

    Τα θέματα που συζητήθηκαν  και αναλύθηκαν είναι:΄
    
    α. Ποιοι συνάδελφοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο ΓΛΚ,χωρίς να διατρέχουν τον κίνδυνο η αίτηση να τους οδηγήσει σε απώλεια δικαιωμάτων, εάν δεν επακολουθήσει δικαστική διεκδίκηση εντός συγκεκριμένων προθεσμιών. Οι πιθανότητες είσπραξης αναδρομικών με αίτηση είναι ανύπαρκτες.

    β. Ποιοι και σε πόσο χρόνο θα καταβληθούν τα αναδρομικά, σε όσους κάνει αγωγές- εφέσεις. Η περίπτωση να καταβληθούν σε όλους τα αναδρομικά, έχει ελάχιστες πιθανότητες, καθόσον το οικονομικό κόστος είναι τεράστιο, ενώ για όσους έχουν κάνει αγωγές- εφέσεις είναι πιθανόν να γίνει, όχι εφάπαξ αλλά σε δόσεις.

    γ. Γιατί  η μόνη λύση για την καταβολή των παρανόμως παρακρατηθέντων ποσών υπέρ  της ΕΑΣ είναι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ)

    δ. Με ποιόν τρόπο μπορούμε να διεκδικήσουμε  την πλήρη επαναφορά των μισθών και συντάξεων στα επίπεδα του Ιουλίου 2012, μετά το εμπαιγμό -  κοροϊδία της μερικής κατά 50% αποκατάστασης, από την προηγούμενη Συγκυβέρνηση

    ε. Με ποιόν μπορούμε να διεκδικήσουμε, την διαφορά που προκύπτει  μετά την μερική επιστροφή του παρανόμως παρακρατηθέντος ποσού υπέρ της υγειονομικής περίθαλψης.  


























 

  











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου