Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

NA TON XAΙΡΟΜΑΣΤΕ !!!!!!!! Να κοπεί το μέρισμα στους Αξιωματικούς ε.α προτείνει Λοχαγός του Οικονομικού

πηγη: Veteranos

Να κοπεί το μέρισμα στους έχοντες ηλικία κάτω των 60 ετών προτείνει ο Λγος (Ο) Νατσιούλας Ηλίας, πρόεδρος της ΕΣΠΕΘ τι ειναι αυτό πάλι μονάδα ; ...   Μήπως Λοχαγέ να πληρώνουμε τους Αξιωματικούς ε.ε και  με το μισθό του ανειδίκευτου εργάτη ; 

Για τους Αξιωματικούς ε.α να τους στείλουμε  για εκτέλεση ;

Απο πότε θα κάνει κουμάντο τις εισφορές μας ενας χαμηλόβαθμος Αξιωματικός του Οικονομικού ;με ποιά ιδιότητα ; 


Όταν άπαντες γνωρίζουν που και πώς φαγώθηκαν τα αποθεματικά του ΜΤΣ και στο κάτω κάτω της γραφής απο πότε ένας ε.ε Αξιωματικός μπορεί να στέλνει άρθρα σε ιστολόγια επώνυμα από πού προβλέπεται ; 

Μήπως ήρθε η ώρα να ζητήσει και καμιά νομική συμβουλή ο Λοχαγός του (Ο) ;...Για να προσέξουν κάποιοι γιατί παραπήραν αέρα μερικοί -μερικοί γιατι καιρός είναι να περάσουμε και σε ένδικα μέσα...

Απόστρατος Αξιωματικός και Μάχιμος .. άν σου λέει κάτι Λοχαγέ του Οικονομικού ! και φυσικά  Μέτοχος του ΜΤΣ  το Ταμείο το πληρώσαμε και εμείς ! 

 Υ.Γ ακόμη να το φυσάτε και δεν κρυώνει Νατσιούλα για την τεράστια συγκέντρωση των Αποστράτων στη Λάρισα ;

Διαβάζουμε στο blog eaas larisas

 
 
 
      Μπορείτε να διαβάσετε στο KRANOSGR άρθρο με τίτλο "Ανάλυση'' του Λοχαγού (Ο) Ηλία Νατσιούλα για τη δυσμενή κατάσταση του ΜΤΣ (Πίνακες & γραφήματα)", όπου για βελτίωση των εσόδων του ΜΤΣ προτείνει μεταξύ άλλων να κοπεί το μέρισμα του ΜΤΣ (άρα και το βοήθημα του ΕΚΟΕΜΣ) στους συναδέλφους που έκαναν το έγκλημα να είναι απόστρατοι και να έχουν ηλικία μικρότερη των 60 ετών. 
Αν δεν ήταν τόσο σοβαρό και τραγικό το θέμα των μειώσεων θα μπορούσε να θεωρηθεί ως αστείο ότι εμείς οι απόστρατοι ψάχναμε εναγωνίως να βρούμε ποιος κομπλεξικός πολιτικός, έψαχνε κάθε φορά και έβρισκε τρόπους για να μας μειώνουν τους μισθούς και τις συντάξεις. Δυστυχώς για άλλη μια φορά επαληθεύεται αυτό που λέει ο Ελληνικός λαός, "Εκ των έσω πέφτουν τα κάστρα".
 Στον ΚΑΙΑΔΑ λοιπόν οι απόστρατοι κάτω των 60 ετών κατά τον κο Νατσιούλα. Δε φτάνει που υπέστησαν τις μεγαλύτερες μειώσεις από την πολιτεία, δε φθάνει που έχουν μεγαλύτερες υποχρεώσεις λόγω παιδιών, πρέπει να τους αποτελειώσουμε.
 Να τους κοπεί το μέρισμα του ΜΤΣ και το βοήθημα του ΕΚΟΕΜΣ. Ίδιες προτάσεις είχε κάνει και ένας άλλος συνάδελφος παλαιότερα της Πολεμικής Αεροπορίας. Να τους χαιρόμαστε!!!
Απο την ΕΑΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

2 σχόλια:

  1. Ποιούς σκοπούς εξυπηρετεί ο Λοχαγός; Σέ ποιόν μύλο ρίχνει νερό; Με τα γραφόμενά του έδειξε ότι έχει πλήρη άγνοια για τα πραγματικά αίτια που έφεραν το ΜΤΣ στο σημερινό οικονομικό χάλι. ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς κάποιοι ε.ε. Αξκοί βάζοντας μπροστά το άρμα της ελευθερίας του λόγου και τον ΣΥΣΜΕΔ ή όποιο παράρτημά του, νομίζουν ότι μπορούν να λένε ότι θέλουν χωρίς πολύ σκέψη. Φυσικά δεν θέλει να βλέπει ότι κάποτε κι αυτοί θα είναι στη θέση μας και δεν θα επιθυμεί κάποιος λοχαγός να μιλάει απαξιωτικά γι' αυτόν και τους ε.α. συναδέλφους του. Και πάλι δυστυχώς κάποιοι έχουν δεί λάθος το θέμα του συνδικαλισμού στο στράτευμα και προσπαθούν να αναδειχθούν με όποιο τρόπο μπορούν. Είναι προτιμότερο να παραιτηθούν και να πάνε σε κάποιο κανάλι να σχολιάζουν οτιδήποτε. Τουλάχιστον τότε θα είναι απλώς γραφικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή