Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Υπτγος ε.α. Χρήστος Μπολώσης - Η Μυρτώ της Πάρου



Υπτγος ε.α. Χρήστος Μπολώσης

«Δώδεκα χρόνια πέρασαν από την ημέρα που η Μυρτώ δέχτηκε φρικτή επίθεση στην Πάρο, όπου βρισκόταν για διακοπές μαζί με τη μητέρα της. Ηταν 22 Ιουλίου 2012, όταν η 15χρονη τότε Μυρτώ βγήκε για μια βόλτα μόνη της, με τη μητέρα της να τη βρίσκει ώρες μετά άγρια χτυπημένη από πέτρες και κακοποιημένη, πεταμένη σε βράχια».

Ενημερωθήκατε, έτσι; Από ποιον δέχθηκε επίθεση η Μυρτώ; Προφανώς από δρυΐδες του δάσους. Μην τυχόν και αναφέρει η καλή ιστοσελίδα ότι ένα πακιστανικό τέρας κακοποίησε τη Μυρτώ. Σε λίγα χρόνια μπορεί να λανσαριστεί ότι η Μυρτώ έπαιζε και γλίστρησε επειδή δεν την πρόσεχε η δόλια η μητέρα της.

Είναι σαν το ΟΧΙ Μεταξά που ειπώθηκε μόνο του. Δεν ξέρω πού βρίσκεται ο υπάνθρωπος που σακάτεψε τη Μυρτώ. Το πιθανότερο είναι, αν κρίνω από παρόμοιες άλλες περιπτώσεις, να κυκλοφορεί ελεύθερος και, μάλιστα, να του έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα, μπας και χάσουμε τα κελεπούρι.

Και άσε την τραγική μάνα της Μυρτώς να θρηνεί και να της λέει:

«Γι’ αυτό θέλω να κάνω για σένα οτιδήποτε μπορεί να σου δώσει μια γεύση ζωής. Οσο μπορώ και όσο αντέχω! Ισως πάλι όλο αυτό να είναι ένας ευσεβής πόθος, αφού η ζωή είναι τόσο περίπλοκη και τόσο πολύπλοκη».


πηγή:https://www.newsbreak.gr/apopseis/668715/i-myrto-tis-paroy/