Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Παγκόσμιο διάγγελμα του Πούτιν - Που το πάει ο αιματοβαμμένος πρόεδρος της Ρωσίας με το Τώρα ή Ποτέ


 Ο πρόεδρος της Ρωσίας Πούτιν θα απευθυνθεί αύριο με διάγγελμα του στο έθνος του και σε όλον τον κόσμο.. Θα είναι ένα Παγκόσμιο Διάγγελμα.. Πολλά ακούγονται πολλά λέγονται για το τι θα πει..Kάποιοι λένε πως θα κηρύξει ολοκληρωτικό πόλεμο στην Ουκρανία με κύριους στόχους Κίεβο και Λβιβ τον κόμβο διέλευσης των οπλικών συστημάτων .Σημασία έχει ένα ή Τώρα ή Ποτέ.

Σήμερα ο Υπ. Άμυνας της Ρωσίας δήλωσε πως θεωρεί την ειδική στρατιωτική επιχείρηση ως ένοπλη σύγκρουση μεταξύ Μόσχας και Δύσης
Σύμφωνα με τον Andrey Belousov, η ένοπλη αντιπαράθεση «οδηγείται από την επιθυμία των ΗΠΑ και των συμμάχων τους να διατηρήσουν την κυριαρχία τους και να αποτρέψουν την οικοδόμηση μιας νέας πολυπολικής και δίκαιης παγκόσμιας τάξης». ”Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην πραγματικότητα, είναι μια ένοπλη σύγκρουση μεταξύ της Ρωσίας και της συλλογικής Δύσης.” επισήμανε.

Στο μέτωπο του Κουρσκ ”Το επιχειρησιακό αρχηγείο της περιοχής Κουρσκ αποφάσισε να απομακρύνει τους κατοίκους από την περιοχή Belovsky” αναφέρει η Ρωσική Gazeta. Είναι ο δεύτερος θύλακας σε απόσταση 20χλμ από τον πρώτο όπου διεμβόλισαν οι Ουκρανοί. Ο Πούτιν πραγματοποιεί συνάντηση για την κατάσταση στην περιοχή του Κουρσκ, τώρα.

Στη Ζαπορίζια όπως λέει η ίδια πηγή ” Ο πύργος ψύξης του πυρηνικού σταθμού του Zaporozhye κάηκε από το εσωτερικό μετά από επίθεση από ουκρανικά drones. Το επίπεδο ραδιενέργειας μετά την επίθεση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στον πυρηνικό σταθμό Zaporizhzhya είναι φυσιολογικό.

Η φωτιά δεν επηρέασε τη λειτουργία του σταθμού με κανέναν τρόπο: και οι 6 αντιδραστήρες, όπως και πριν, βρίσκονται σε κατάσταση «ψυχρής διακοπής λειτουργίας».”

χθες στη Μόσχα

Στο μεταξύ όλα δείχνουν πως πλησιάζει και η επίθεση του Ιράν, θα είναι μια συντονισμένη συγχρονισμένη επίθεση; Xθες ήταν στη Μόσχα υψηλόβαθμη στρατιωτική αντιπροσωπία του Ιράν ενώ στις 15 του μήνα πάει και ο Αμπάς ο επικεφαλής της Παλαιστινιακής Αρχής.

dimpenews.com