Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Συντάξεις - Αναδρομικά: Σταματήστε επιτέλους το παραμύθι του δημοσιονομικού κόστους! - Υπάρχει απλή και εύκολη λύση για όλα!!












Οι απαιτήσεις για τα αναδρομικά και την επαναφορά των συντάξεων στα επίπεδα του 2012 ξεκινάνε από την Αυγούστου του ιδίου έτους.
Υπάρχουν χιλιάδες αγωγές που έχουν διακόψει τις παραγραφές και περιμένουν την δικαίωση με την έντοκη καταβολή των αναδρομικών

Να σταματήσουν λοιπόν, οι εκάστοτε κυβερνώντες,  το παραμύθι του μεγάλου δημοσιονομικού κόστους, των 10 έως 12 δις ευρώ που ισχυρίζονται ότι είναι το ύψος των αναδρομικών, καθόσον με τις 4 αποφάσεις του ΣτΕ  του 2015, αναδρομικά δικαιούνται μόνο τα ε.ε. και ε.α στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και ενστόλων, οι δικαστικοί (ενεργοί και συνταξιούχοι) οι οποίοι τα έχουν ήδη εισπράξει προ πολλού, καθώς και τέσσερις πανεπιστημιακοί γιατροί και ένας καθηγητή πανεπιστημίου.  
Το κόστος δεν ξεπερνά το 1 δις ευρώ και μπορεί άνετα να χορηγηθεί σε δόσεις. 

 Ποια είναι απλή και εύκολη λύση 

 Αφού λοιπόν σε μιά ευνομούμενη Δημοκρατία, η εκτελεστική εξουσία οφείλει, να συμμορφωθεί απολύτως με τις Δικαστικές αποφάσεις, όπως διατυμπανίζουν συνεχώς οι εκάστοτε κυβερνώντες  θα πρέπει άμεσα: 

  α. Να σταματήσουν από σήμερα τις μνημονιακές  περικοπές, σε μισθούς και συντάξεις, που έχουν κριθεί παράνομες  και αντισυνταγματικές, δηλαδή επαναφορά, μισθών και συντάξεων, στα επίπεδα του 2012. 
  β. Επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά το χάλι της Ελληνικής οικονομίας,  όπως επίσης γνωρίζουμε ποιοι μας πτώχευσαν,  
τα δικαιούμενα αναδρομικά να αρχίσουν να χορηγούνται μετά την πλήρη ανάκαμψη της οικονομίας, δηλαδή μετά την επαναφορά του ΑΕΠ στα επίπεδα του 2009.
  γ.  Η επαναφορά των μισθών και συντάξεων στα επίπεδα του 2012 να μην γίνει στα "ρετιρέ" των πλουσιοπάροχα αμειβομένων υπαλλήλων και συνταξιούχων (ΔΕΚΟ, κομματικοί στρατοί, ,βουλή υπουργεία, ειδικοί σύμβουλοι!! κ.α.)

    Ο τολμών νικά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου