Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Η Συγκέντρωσή μας για ενημέρωση, συζήτηση και τις απαιτούμενες ενέργειες μέχρι την τελική δικαίωση. - Ξεκινάμε την κατάθεση μηνύσεων κατά των υπευθύνων, για την παρωδία καταβολής των αναδρομικών τον Δεκέμβριο 2018





      Με αντίπαλο την μεγάλη νεροποντή που έπληξε, με σφοδρότητα, τις πρωινές ώρες την περιοχή μας, αλλά με σύμμαχο την θέληση, την πολύ καλή διάθεση, την όρεξη για ενημέρωση και συζήτηση πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση των μελών του παραρτήματος μας, που γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο του γραφείου, που για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε πολύ μικρός.

     Κυρίαρχο θέμα της ενδελεχούς ενημέρωσης και της συζήτησης  που ακολούθησε ήταν, τα οφειλόμενα αναδρομικά, οι νέες  επανυπολογισμένες συντάξεις καθώς και οι ενέργειες που επιβάλλεται να ακολουθήσουμε, για να δικαιωθούμε στο ακέραιο.


   Μεταξύ των άλλων αποφασίσθηκε η κατάθεση μήνυσης,για παράβαση καθήκοντος, κατά  όλων αυτών που συνήργησαν, από πρόθεση, στο διαπραχθέν ποινικό αδίκημα, που αφορούσε τον υπολογισμό  των κατ΄ ευφημισμόν αναδρομικών που χορηγήθηκαν στις 21 Δεκεμβρίου 2018. 


    Οι συναντήσεις μας αυτές, αποδεικνύουν περίτρανα ότι είμαστε ενωμένοι, αποφασισμένοι και το κυριότερο ότι οι μας συνδέουν άρρηκτοι δεσμοί  συναδελφικότητας και φιλίας.       

    Τέλος ανανεώσαμε το ραντεβού μας, για νέα συνάντηση, σε μικρό χρονικό διάστημα. 

























 


 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου