Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Ακραία οπαδός των Ξηρού και Κουφοντίνα, υποψήφια ευρωβουλευτής!!



Ακόμη Ενα «μπουμπούκι» ανακάλυψε ο ΣΥΡΙΖΑ και επέλεξε για το ευρωψηφοδέλτιό του
Πρόκειται για τη Μυρσίνη Λοΐζου, που έχει κάνει αρκετές φιλοτρομοκρατικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (εμφανίζεται, συγκεκριμένα, κατά το παρελθόν να έχει γράψει μεταξύ άλλων ότι «τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη ηλίθιε Πανούση», απευθυνόμενη στον τότε υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση).

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε σάλο και σωρεία αντιδράσεων πολιτικών, αλλά και των πολιτών, που ξέσπασαν σε βάρος της με αναρτήσεις τους στα social media. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι έκθετοι και υπόλογοι για την επιλογή ενός προσώπου που, όπως φαίνεται, το μόνο του προσόν είναι το όνομα του πατέρα του, του Μάνου Λοΐζου, και η μόνη πράξη αναγνωρισιμότητάς του είναι το γεγονός ότι ζήτησε από το μνημονιακό ΠΑΣΟΚ το 2001 να μη χρησιμοποιεί το τραγούδι «Καλημέρα Ηλιε».

Η Μυρσίνη Λοΐζου, πέραν του προσβλητικού σχολίου που είχε γράψει για τα θύματα της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν, ύμνησε το σύνθημα «Λευτεριά στους ένοπλους αντάρτες» και έχει αναρτήσει μια φωτογραφία με το σύνθημα «Ντύσου πρόχειρα και πάρ’ το ρόπαλό σου, δείρε τον φασίστα που ζει στον όροφό σου»... Οπως φυσικά και άλλες φωτογραφίες, του τύπου «Μην ακυρώνετε εισιτήρια, ακυρώστε τους ελεγκτές».

Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε επικροτήσει ανοιχτά τους πρώην συντρόφους τρομοκράτες που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον Λουκά Παπαδήμο. Για «σκατοψυχιά» όσων κρίνουν κάνει λόγο η ίδια, που αυτοξεπλένεται μιλώντας για... γλωσσικά ατοπήματα του παρελθόντος.

Αντιδρώντας στις απαράδεκτες φιλοτρομοκρατικές αυτές αναρτήσεις της υποψήφιας ευρωβουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Η Μυρσίνη Λοΐζου ήταν γνωστή στα social media για τις ακραίες απόψεις της και τη στήριξή της στην τυφλή βία και την τρομοκρατία. Αυτό προφανώς δεν ήταν πρόβλημα για τον κ. Τσίπρα, ο οποίος την επιβραβεύει ως υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωβουλή για να διαδώσει και στις Βρυξέλλες την υπερηφάνεια της για τον Ξηρό και τον Κουφοντίνα». Ταυτόχρονα, υπήρξε καταιγισμός επικριτικών σχολίων στο twitter για την κόρη του Λοΐζου.


 πηγή:www.dimokratianews.gr/content/97431/kataigida-epikriseon-gia-tin-akraiao-pado-ton-xiroy-kai-koyfontina-myrsini-loizoy


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου