Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Ντόρα Μπακογιάννη: "Επρεπε να επιστρέψουμε τους Τούρκους στον Ερντογάν" - "Συμφωνώ με τη σύνθετη ονομασία που εμπεριέχει τον όρο Μακεδονία" - "Έχω απόρρητα έγγραφα σπίτι μου" !! 2 ΒΙΝΤΕΟ


























Να επιστρέψει η Ελλάδα τους 9 Τούρκους τρομοκράτες που είχαν συλληφθεί στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 2017 σε επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής ενώ προετοίμαζαν επίθεση εναντίον του Ταγίπ Ερντογάν κατά την επίσκεψή του τον περασμένο Δεκέμβριο στη χώρα μας, ζήτησε σήμερα, μέσω του ΣΚΑΪ, η Ντόρα Μπακογιάννη.

Αυτό έπρεπε να το είχε κάνει από μόνη της η ελληνική πλευρά, είπε, γιατί είναι σαν τον αντίστοιχο Κουφοντίνα για την Τουρκία. 

Τόνισε πάντως ότι ορθά ο κ Τσίπρας δεν δέχθηκε τον συμψηφισμό των υποθέσεων των δυο Ελλήνων στρατιωτικών με τους 8 Τούρκους Αξιωματικούς, παρότι η πλευρά Ερντογάν επιμένει ότι το ελικόπτερό τους ήταν εκείνο που επιτέθηκε εναντίον του ιδίου και της οικογενείας του.

Τόνισε επίσης ότι ο κύριος Καμμένος έχει διαβεί τον Ρουβίκωνα της γελοιότητας και υπερασπίστηκε την απόφασή της να παραστεί στην ορκωμοσία του Ερντογάν, λέγοντας πρέπει να υπάρχουν ανοιχτοί δίαυλοι με την Τουρκία.

Απαντώντας στην Ντόρα Μπακογιάννη, ο Πάνος Καμμένος την χαρακτηρίζει συνταξιούχο πολιτικό και της θυμίζει, όπως λέει μέσω twitter, ότι «την ίδια βάφτισε πολιτική γελοιότητα το 99% των Ελλήνων όταν έγινε πρόεδρος κόμματος».

«Δεν έχω πει ποτέ κάτι διαφορετικό» ξεκαθάρισε η κ. Μπακογιάννη τη θέση της για το Μακεδονικό. «Πάντα έλεγα «σύνθετη ονομασία erga omnes» με τον όρο Μακεδονία» επανέλαβε την πάγια θέση της για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
Επιπλέον είπε ότι τα Σκόπια είτε ως πΓΔΜ, είτε ως Βόρεια Μακεδονία θα γίνουν μέλος του ΝΑΤΟ, διότι το ΝΑΤΟ δεν θα κάνει πίσω.
Κατηγόρησε τον ΥΠΕΞ για την κατάθεση εγγράφων στη Βουλή ότι δεν διάβασε σωστά τα έγγραφα στη Βουλή που έλεγαν τη θέση της, ενώ όπως ανέφερε έχει «όλα τα διαβαθμισμένα χαρτιά» της εποχής της για ιστορικούς λόγους







Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/378529/bakogiannih-antallagh-twn-9-tourkwn-tromokratwn-me-tous-stratiwtikous-mas/#ixzz5L91jOaQ4 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου