Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Οι σωτήρες ξανάρχονται για να σώσουν και πάλι την Ελλάδα!! Δείτε τον επικαιροποιημένο αναλυτικό πίνακα, με την πορεία της Ελληνικής οικονομίας από το 1970 μέχρι και σήμερα !







Μπορεί στο πολύ γνωστό παραδοσιακό τραγούδι, με πραγματικά περιστατικά, "στα Σάλωνα να σφάζουν αρνιά και στο Χρισσό κριάρια και στης Μαρίας την ποδιά σφάζονται παλληκάρια,...."
   Σήμερα όμως  στης εξουσίας την ποδιά σφάζονται τα  παλληκάρια, οι αυριανοί σωτήρες της Ελλάδας, που δεν άλλοι από τα πολιτικά κόμματα που κυβέρνησαν την Χώρα από την μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα.

   Είναι αυτοί που:
  .  Παρέλαβαν την Πατρίδα μας με ανεργία 2,1%, με χρέος  4,3 δις ευρώ και κατάφεραν μετά από έναν τιτάνιο και πατριωτικό αγώνα που έδωσαν (!!) από το 1970 μέχρι το 2017,  να φτάσουν την ανεργία στο 27,5% και χρέος από 17,8%  στο 178,6% !!

  .  Ως κυβερνώντες, παρήγαγαν και συνεχίζουν να παράγουν ελλειμματικά ισοζύγια πληρωμών.


   .  Γνώριζαν την επερχόμενη οικονομική καταστροφή και αδιαφορούσαν.


  .  Δηλώνουν πως αφού έκαναν, αυστηρή αυτοκριτική, για τα τραγικά και ολέθρια λάθη τους, στην οικονομία και τα Εθνικά θέματα, τώρα  είναι συγχωρημένοι, από τον Ελληνικό λαό, καθόσον  έγιναν αδιάφθοροι, άφθαρτοι, έχουν τις γνώσεις, τις  λύσεις και την εμπειρία να προβούν, για μια ακόμη φορά στην διάσωση  της Χώρας, αφού βεβαίως τους εκλέξουμε και πάλι για να μας κυβερνήσουν !! 

  .  Είναι τόσο καλοί γνώστες των οικονομικών, που κατάφεραν να πτωχεύσουν τα κόμματά τους τα οποία χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες. 
  Διόριζαν ανεξέλεγκτα στο Δημόσιο τους  κομματικούς στρατούς τους
 .  Δημιούργησαν τα λεγόμενα ευγενή ταμεία, για να αμείβουν πλουσιοπάροχα τα "δικά τους παιδιά" και έριξαν στον οικονομικό καιάδα  τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα  Ασφαλείας
   Νομιμοποίησαν την μίζα
  Τόσο τα κόμματά τους, όσο και οι βουλευτές τους χρηματίζονταν για την κατασκευή έργων και την πραγματοποίηση αγορών
    



Δείτε τον παρακάτω επικαιροποιημένο αναλυτικό πίνακα, που αφορά την πορεία της Ελληνικής οικονομίας από το 1970 μέχρι και σήμερα και αφορά:
    
   .  Το έτος
   .  Το ΑΕΠ
   .  Τον ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης
   .  Το ισοζύγιο - πλεόνασμα- έλλειμμα 
   .  Το προσωρινό ισοζύγιο - πλεόνασμα- έλλειμμα
   .  Το χρέος σε δις
   .  Την ανεργία
   .  Τις Κυβερνήσεις












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου