Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Mουσουλμάνος ιεροκήρυκας: "Καλύτερα ο μουσουμλμάνος να βιάσει παιδιά παρά να μην πάει σε τζαμί" ( 4 Βίντεο )





Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ο μουσουλμάνος ιεροκήρυκας δηλώνει ότι «είναι καλύτερο να βιάσει τα παιδιά και να πάει στο τζαμί, παρά να είναι καλός άνθρωπος και να μην πάει στο τζαμί» «Better To Rape Children Than To Be A Good Person».
Ένας πολύ γνωστός μουσουλμάνος ιεροκήρυκας μόλις τραβήχτηκε σε βίντεο λέγοντας ότι είναι καλύτερο να βιάζουμε τα παιδιά και να πηγαίνουμε στο τζαμί παρά να μην πηγαίνουμε στο τζαμί αλλά να μην κακομεταχειριστούμε τα παιδιά και να είμαστε καλoί άνθρωποι:
Ένας εξέχων Αυστραλός ιεροκήρυκας είπε στους μουσουλμάνους οπαδούς του, τους παιδεραστές και τους δολοφόνους που δεν χάνουν ποτέ μια προσευχή, είναι καλύτερα, στα μάτια του Αλλάχ, από καλούς πολίτες που χάνουν μόνο μία προσευχή.
Οι διδασκαλίες του Mohamed Hoblos έπεσαν στο ραντάρ αυτό το μήνα του Μέσου Ανατολικού Ινστιτούτου Έρευνας Μέσων (MEMRI), το οποίο στοχεύει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της δυτικής κουλτούρας και της Μέσης Ανατολής.
Η οργάνωση δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube αποκαλύπτοντας τη διάλεξη του 2017 από τον κ. Hoblos, στην οποία φαίνεται να δείχνει ότι ο βιασμός και η δολοφονία είναι λιγότερες αμαρτίες από το να ξεχάσουμε να προσευχόμαστε στο Ισλάμ.
Στο βίντεο, τονίζει τη σημασία της προσευχής – γνωστή ως Salah – σε μια παρηγορητική ομιλία δύο λεπτών.
Ρωτά τους οπαδούς του αν κάποιος που πουλά φάρμακα, δολοφονεί κάποιον και βιάζει ένα παιδί είναι «καλό ή κακό».
«Αυτό το πρόσωπο, ένα πρόσωπο που διαπράττει όλες αυτές τις αμαρτίες σε καθημερινή βάση – αλλά προσεύχεται – είναι καλύτερο στα μάτια του Αλλάχ από εκείνο που δεν διαπράττει καμία από αυτές τις αμαρτίες, αλλά δεν προσεύχεται», λέει.
«Έτσι εσείς και ο αδελφός σας λέτε:» Ναι, είμαι καλός «- habibi (φίλε μου), πηγαίνετε και πακετάρετε το αυτό επειδή δεν πρόκειται να λειτουργήσει την ημέρα της κρίσης.
Οποιοσδήποτε χάσει ένα Salah (προσευχή) χωρίς λόγο – είστε χειρότερος από έναν δολοφόνο, είστε χειρότερος από έναν βιαστή, είστε χειρότερος από έναν τρομοκράτη, είστε χειρότερος από έναν παιδεραστία στα μάτια του Αλλάχ ».
Ο κ. Hoblos λέει στους οπαδούς του να κατανοήσουν τη διδασκαλία του ως «γεγονός» και κάτι που πρέπει να «κατανοηθεί πολύ καθαρά».
Αλλά λέει επίσης στην εκκλησία ότι όλη η αμαρτία είναι ακόμα κακή και δεν πρέπει ποτέ να γίνει αποδεκτή.
Ο κ. Hoblos διαθέτει μεγάλη κοινωνική παρουσία και έχει περισσότερους από 50.000 οπαδούς του Facebook.


«Μάλιστα επιτρέπεται να τις βιάσετε», λέει η μουσουλμάνα στο παρακάτω βίντεο.







ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου