Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΙΔΟΣΗ ΞΙΦΩΝ ΣΕ ΑΞΚΟΥΣ (ΕΚΤΟΣ ΣΣΕ-ΣΣΑΣ)



πηγη: ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ

“Επίδοση Ξιφών στη ΣΜΥ από τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς στους Αξιωματικούς εκτός (ΣΣΕ-ΣΣΑΣ)

Παρουσία του Διοικητού της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ  πραγματοποιήθηκε σήμερα σε μια σεμνή τελετή , στην έδρα της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, η τελετή επίδοσης ξιφών σε δικαιούμενους Αξιωματικούς (πλην ΣΣΕ-ΣΣΑΣ).
 Όπως κατέγραψε το( trikalanews.gr  με φώτο και video  )η τελετή τελέστηκε παρουσία του Διοικητού της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγου Χρήστου Μανωλά.
Παρέστησαν, οι Θρησκευτικές και Πολιτικές Αρχές της πόλεως των Τρικάλων, Ανώτατοι Αξιωματικοί, αντιπροσωπείες Στελεχών Μονάδων της Θεσσαλίας, καθώς και οι συγγενείς των Τιμηθέντων Αξιωματικών.
Στην τελετή παρέστησαν και “ελαβαν τα Ξίφη  τους  41 κατώτεροι Αξιωματικοί¨ανδρες και γυναίκες , οι οποίοι υπηρετούν σε Μονάδες της Θεσσαλίας και του Νομού Φθιώτιδος.
Ο Διοικητής της  1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ συνεχάρη τους Αξιωματικούς  και του κάλεσε να τιμήσουν το ξίφος που παρέλαβαν και που θα τους ακολουθεί σε όλη τους τη ζωή ,χωρίς να το αποχωριστούν ποτέ …Το ξίφος των αξιωματικών δεν παραδίδεται ΠΟΤΕ ,τόνισε ο Στρατηγός που ώς Ταξίαρχος πέρασε απο Διοιηκητής της ΣΜΥ και άφησε άριστες εντυπώσεις !
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου