Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Δικαστικές Διεκδικήσεις μέσω Δικηγορικού Γραφείου κας Τζούλη {ενημέρωση}

Πηγή:  ΕΑΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Κυρία Τζούλη, επικοινωνώ μαζί σας για να πληροφορηθώ για την όποια εξέλιξη  έχει η δικαστική διεκδίκηση που έχουμε ξεκινήσει για τις άδικες μειώσεις στις συντάξεις των στρατιωτικών. Θα ήθελα εφόσον σας είναι εύκολο να με ενημερώσετε επ' αυτού.

Μετά τιμής
Ηλίας Βλασσόπουλος
ΥΣ: Εφόσον το θεωρείτε σκόπιμο, καλό θα ήταν να αποστείλετε την εν λόγω ενημέρωση στην λίστα αποδεκτών όλων των σχετικώς ενδιαφερομένων....


Κύριε Βλασσόπουλε,
κατόπιν σημερινής τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, σας ενημερώνω εγγράφως και δια του παρόντος ότι ουδεμία εξέλιξη υπάρχει επί των ενστάσεων που έχει καταθέσει το δικηγορικό μας γραφείο για την διεκδίκηση των περικοπών σας.
Ειδικότερα, όπως έχουμε πληροφορηθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο (Ά Κλιμάκιο) είναι εν αναμονή αποστολής σε αυτούς, των ενστάσεων από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Δηλαδή, θα πρέπει να αποστείλει το Γενικο Λογιστήριο του Κράτους στο αρμόδιο Κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, διαβιβαστικό με πρωτόκολλο που να αφορά τις ατομικές ενστάσεις κάθε προσφεύγοντα.
Είμαστε σε επαφή με το Ελεγκτικό Συνέδριο, από το οποίο είτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας είτε δια ζώσης, ενημερωνόμαστε κάθε μήνα ή δίμηνο για την όποια εξέλιξη και πορεία των ενστάσεων. Δυστυχώς, δεν είναι στο χέρι μας να επισπευθεί η σχετική διαδικασία. Είναι καθαρά αρμοδιότητα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, το οποίο κωλυσιεργεί χωρίς δική μας ευθύνη ή αρμοδιότητα να πράξουμε κάτι περαιτέρω.
Είμαστε, όπως και εσείς, εν αναμονή εξελίξεων. Στη διάθεσή σας
δικηγορικό γραφείο Ελένης Τζούλη και συνεργατών



Απόστολε, σου προωθώ την απάντηση που μου έστειλε η δικηγόρος Αθηνών για την προσφυγή μας. Όπως φαίνεται το ΓΛΚ συμπεριφέρεται αποικιοκρατικά και αδιαφορεί για το θέμα μας. Δεν υπάρχει απόδοση ευθυνών για την «σκόπιμη» ολιγορία τους εδώ και ένα χρόνο τώρα;
Ανάρτησέ το σε παρακαλώ στο site της ΕΑΑΣ για να ενημερωθούν και άλλοι συνάδελφοι, και μεταξύ μας να ενημερωθούμε και τηλεφωνικά ο ένας με τον άλλο, γιατί δεν έχουν και όλοι διαδίκτυο. Η δικηγόρος  δεν το έστειλε σε λίστα αποδεκτών γιατί προφανώς δεν έχει δημιουργήσει τέτοια λίστα. Από τον διάλογο (τηλεφωνικώς) που είχαμε φαινόταν ότι δυσκολευόταν να ενημερώσει με email όλους τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους.
Νιώθω σα να είμαστε σε αδιέξοδο! Δηλαδή εάν το ΓΛΚ απαντήσει σε 50 χρόνια εμείς θα καθήσουμε και θα περιμένουμε μέχρι τότε; Δεν έχουμε κάποιο τρόπο να ασκήσουμε πιέσεις στο ΓΛΚ ώστε να κάνει ο αρμόδιος υπάλληλος την προβλεπόμενη δουλειά του;
Δεν γνωρίζω βέβαια τί γίνεται και με αυτούς που αποτάνθηκαν στον κο Κοντό για την ίδια υπόθεση.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου