Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Στο γιοφύρι της Άρτας θα πέσει η «Αθηνά»



Πυρ και μανία είναι οι βουλευτές του νομού Άρτας με την πρόθεση του Υπουργείου Παιδείας να πάρει τα ΤΕΙ από την πόλη τους και να τα μεταφέρει στο… Ληξούρι.

Η φασαρία ξεκίνησε ήδη από το πρωί στο αρμόδιο υπουργείο με τον κυβερνητικό βουλευτή Γιώργο Στύλιο να μουρμουρίζει εναντίον του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου.

«Αποκέντρωση είναι αυτή; Πλάκα μας κάνουν; Μα η Άρτα είναι υποτίθεται το κέντρο Ηπείρου και θα μεταφέρουν το Μουσικό Τμήμα λαϊκής Παράδοσης στην Κεφαλλονιά;» διερωτώνται οι τρεις βουλευτές, Γιώργος Στύλιος (ΝΔ), Χρήστος Γκόκας (ΠΑΣΟΚ) και Όλγα Γεροβασίλη (ΣΥΡΙΖΑ).

Τι να πει και η Λευκάδα; Οι νεοσειρχόμενοι σπουδαστές της Πληροφορικής θα καταλήξουν στη Ηγουμενίτσα στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ,δηλαδή αλλαγή τίτλου σπουδών.

Άσχετο; Ποιος είναι ο σχετικός που θα κάνει και τις σχετικές μεταρρυθμίσεις; Όχι «Αθηνά» αλλά Άρις πρέπει να μετονομαστεί το «μεταρρυθμιστικό πόνημα» του υπουργείου Παιδείας γιατί όπου το εμφανίζουν γίνεται πόλεμος.
Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013, 12:09



1 σχόλιο:

  1. Ε, αφού οι λεγάμενοι είναι ανίκανοι, λέω να μην ξαναψηφίσει κανείς συνάδελφος τα κόμματά τους. Ας είναι καλά οι Ανεξέλ, η Χρυσή Αυγή και άλλες δυνάμεις που εκτός των άλλων ΔΕΝ αποκαλούν τα Σκόπια Μακεδονία και ΔΕΝ υποστέλλουν την Σημαία στις βραχονησίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή