Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Βόμβα από το μέλος του ΔΣ/Ε.Α.Α.Σ, Σχη(ΠΖ) ε.α Ανασταάσιο Φαραντάτο: - Γίνεται κατευθυνόμενη προσπάθεια να ακυρωθεί η ημερίδα της ΕΑΑΣ - Ποιος είναι ο Ανώτατος Αξκος ε.α. που μαζεύει υπογραφές! - Ποιοι κρύβονται από πίσω!


 

"Σε ένα πολιορκημένο φρούριο, η διαφωνία είναι προδοσία" (Ιγνάντιο Λογιόλα, 1491-1556)
Αγαπητοί/ες φίλοι/ες
Θεώρησα σκόπιμο να σας ενημερώσω ότι γίνεται προσπάθεια- κατά την προσωπική μου εκτίμηση-κατευθυνόμενη, το από που ας το εκτιμήσει ο καθένας, να ακυρωθεί η ημερίδα, που διοργανώνει η ΕΑΑΣ στις 22 Ιουνίου 22, στη Θεσσαλονίκη, με θέμα "ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ".
Ήδη κάποιος Αντιστράτηγος ε.α. Τσιτσιμπίκος Χαράλαμπος από τη Θεσσαλονίκη, στέλνει εμέιλ και SMS σε αποστράτους με σκοπό να μαζέψουν υπογραφές και να ζητήσουν την ακύρωση της ημερίδας! Η πρόφαση είναι ότι "δεν σεβόμαστε τις διακοπές των συναδέλφων"! Μάλιστα ζητάει να αναβληθεί για τον Σεπτέμβριο, που ισοδυναμεί με ακύρωση, αφού μάλλον τότε θα είναι προεκλογική περίοδος.
Διαφαίνεται ότι υπάρχει αναστάτωση σε συγκεκριμένα κέντρα, που μας παρακολουθούν και θέλουν το ζήτημα της «Συμφωνίας των Πρεσπών» να ξεχαστεί.
Η ημερίδα ΔΕΝ πρόκειται να ακυρωθεί διότι οργανώνεται κατόπιν ομόφωνης απόφασης του ΔΣ/ΕΑΑΣ και είναι απολύτως νόμιμη.
Προβλέπεται ως δραστηριότητα και από τον ιδρυτικό νόμο της ΕΑΑΣ αλλά και από τον κανονισμό Οργάνωσης και Λειτουργίας της, οι δε αποφάσεις του ΔΣ δεν υπόκεινται σε έγκριση από τον εκάστοτε ΥΕΘΑ.
Το Νομοθετικό Διάταγμα 1171 του 1972 (Ιδρυτικός νόμος ΕΑΑΣ), στο άρθρο 2 προβλέπει:
ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΕΙΝΑΙ «Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΜΕΙΩΤΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ, ΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ»
Επίσης το Προεδρικό Διάταγμα 434 του 1981(Κανονισμός Οργάνωσης και Λειτουργίας) , στο άρθρο 2 αναφέρει:
«Η ΣΥΣΦΙΓΞΙΣ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΔΕΣΜΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ (σ.σ. μεταξύ άλλων) ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ, ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΕΩΝ, ΕΚΔΡΟΜΩΝ, ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΟΜΙΛΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ»
Η ημερίδα απευθύνεται σε όλους του Έλληνες πολίτες και όχι μόνον σε μέλη της ΕΑΑΣ.
Όσοι συμμερίζονται την άποψή μου ότι η επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να ανατραπεί και όχι να στηριχθεί από τους εκάστοτε κυβερνώντες, να με συναντήσουν στο Συνεδριακό Κέντρο "Ι. Βελλίδης" στις 17:30 της Τετάρτης 22 Ιουνίου 22, στη Θεσσαλονίκη, την πρωτεύουσα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
Οι ομιλητές είναι διακεκριμένοι επιστήμονες, που έχουν ασχοληθεί για πολλά χρόνια με την ονοματοδοσία των Σκοπίων, με την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών και έχουν αγωνισθεί για τα εθνικά μας δίκαια. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να έρθετε και να ενημερωθείτε με επιχειρήματα από ανθρώπους που γνωρίζουν το ζήτημα.
Επειδή έγινε και πολύς λόγος, από διάφορους καλοθελητές, για τη συμμετοχή της Ζωής Κωνσταντοπούλου (υπό την ιδιότητά της ως πρώην προέδρου της Βουλής των Ελλήνων) καλό θα ήταν να ακούσουν τι έχει δηλώσει για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών (Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης/Ομιλητές/Ζωή Κωνσταντοπούλου-Βιογραφικό/Ανοίξτε ηχεία και ήχο και κάντε κλικ στο βελάκι του βίντεο πάνω από το κείμενο του βιογραφικού της)