Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Νέο Μισθολόγιο: Η Παραπληροφόρηση και Αλήθεια


pilots_f_16_03Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο εικονες στρατιωτικων τσιπρα -  καμμενου



     Βρισκόμαστε στην καρδιά του μεσοκαλόκαιρου, οι ζέστες έχουν σφίξει για τα καλά και όλοι μας ψάχνουμε μια σκιά για να μην μας βαρέσει ο ήλιος στο κεφάλι και πάθουμε καμιά θερμοπληξία.
     
     Δυστυχώς όμως, κάποιοι φαίνεται πως, εξ΄αιτίας των παραπάνω, βλέπουν στον "ύπνο" τους, μάγισσες και δράκους και προσπαθούν να τους εξοντώσουν, ως άλλοι "Δον Κιχώτες", με τις πύρινες δημοσιεύσεις και αποκλειστικές πληροφορίες (!!). Τρανταχτή απόδειξη, η δημοσίευση, στο militaire.gr με επικεφαλίδα "Μπαϊράκι” του υπ.Οικονομικών που “αγνόησε ” Τσίπρα-Καμμένο και έφτιαξε μόνο μισθολόγιο ΕΔ!!!"
     Ποια είναι η παραπληροφόρηση και ποια η αλήθεια της παραπάνω δημοσίευσης:
     . Η παραπληροφόρηση: Ο συντάκτης της δημοσίευσης, αναφέρει πως: "Το υπουργείο Οικονομικών αγνοεί τις κατευθύνσεις Τσίπρα αλλά και την πρόσκληση Καμμένου σε σύσκεψη και προχωρά αυθαίρετα στην σύνταξη του νέου μισθολογίου για τους στρατιωτικούς, προκαλώντας αγανάκτηση στο ΥΠΕΘΑ!
Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες έφθασαν στο ΥΠΕΘΑ πληροφορίες που ανέφεραν ότι οι “γκουρού” του υπουργείου Οικονομικών αγνόησαν το αίτημα για ευρεία σύσκεψη που έχει καταθέσει εγγράφως ο Καμμένος και συνέταξαν νέο μισθολόγιο για το οποίο κανείς δεν γνωρίζει ακόμη τι προβλέπει.Επιτελείς του Καμμένου επικοινώνησαν με το υπουργείο Οικονομικών και επιβεβαίωσαν τα “μαντάτα”!"
. Η αλήθεια είναι ότι, πράγματι το ΥΠ.ΟΙΚ., συντάσσει το νέο ειδικό μισθολόγιο των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, λαμβάνοντας υπόψιν, σε πρώτο χρόνο, τις προτάσεις του ΥΠΕΘΑ. Σε δεύτερο χρόνο και πριν την ολοκλήρωση του νομοσχεδίου, θα κληθούν οι καθ΄ύλην αρμόδιοι των Υπουργείων, για λάβουν μέρος, όχι μόνο ως απλοί παρατηρητές, αλλά ως ενεργοί συντάκτες του νομοσχεδίου, με πραγματικούς αριθμούς και στοιχεία. Επιπλέον δε, αιτία "πολέμου", θα αποτελέσει για το ΥΠΕΘΑ, η μη συμμόρφωση του ΥΠ.ΟΙΚ στις προτάσεις που του έχει διαβαβάσει. 
Διαβάστε τη σχετική δημοσίευση του militaire.gr

________________________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου