Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Έρχονται άλλες 4 ΗΕΕ "μποναμάς" για τη νέα χρονιά;





Έρχονται άλλες 4 ΗΕΕ "μποναμάς" για τη νέα χρονιά;




 Έρχονται άλλες 4 ΗΕΕ "μποναμάς" για τη νέα χρονιά; Κινητικότητα τις τελευταίες ημέρες για νέα  παροχή στο προσωπικό από τα αδιάθετα κονδύλια 


Νέο "δώρο" από τα αδιάθετα κονδύλια του ΥΠΕΘΑ φαίνεται ότι μελετούν οι οικονομικές υπηρεσίες του ΓΕΕΘΑ, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες που φθάνουν στο Armyvoice.gr είναι 4 ΗΕΕ, δηλαδή κάπου 105 ευρώ καθαρά.

Οι σχετικές εισηγήσεις υπάρχουν, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε στάδιο μελέτης για να διερευνήσουν εάν είναι δόκιμο να δοθούν και το ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι.

Το "δώρο" που δόθηκε στις 20 Δεκεμβρίου, είχε τρεις διαφορετικές ταχύτητες και ευνοούσε τους υψηλόβαθμους έναντι των χαμηλόβαθμων.


  • 9 ΗΕΕ για ανώτατους Aξκους
  • 7 ΗΕΕ ανώτερους Αξκους
  • 5 ΗΕΕ για κατώτερους Αξκους Υπαξιωματικούς και ΟΒΑ

Τώρα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας μελετούν το ενδεχόμενο να δοθούν άλλες 4 ΗΕΕ, από τις οποίες ενδεχομένως να εξαιρεθούν οι ανώτατοι.


Βέβαια όλα αυτά ακόμα είναι υπό συζήτηση. Οι τελικές ανακοινώσεις ίσως γίνουν την ερχόμενη Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος αναμένεται να κάνει συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους για σημαντικές ανακοινώσεις που αφορούν το προσωπικό.

Άλλωστε με πρωτοβουλία του ίδιου το 2018 έχει ονομαστεί ως έτος "Μέριμνας και Προσωπικού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Έτος Μέριμνας και Προσωπικού το 2018! Τι λέει ο ΥΕΘΑ στο μήνυμά του - ΒΙΝΤΕΟ


Πηγή:http://www.armyvoice.gr/2017/12/erchonte-alles-4-iee-mponamas-gia-ti-nea-chronia-.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=proini_enimerosi_armyvoicegr&utm_term=2017-12-24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου