Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Συνάντηση με τον Βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Στύλιο, με θέμα, την αποκατάσταση των μισθών και συντάξεων και το νέο ειδικό μισθολόγιο





       Πραγματοποιήθηκε χθες, η δεύτερη συνάντηση του Προέδρου και ενός μέλους του παραρτήματος μας, με τον Βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Στύλιο, για να συζητηθεί το θέμα που είχε μείνει σε εκκρεμότητα από την προχθεσινή συνάντησή τους στο Γραφείο Ένωσης και αφορούσε τις προθέσεις του κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αποκατάσταση των μισθών και συντάξεων και το νέο ειδικό μισθολόγιο των ε.ε. και ε.α. στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

     Στην ενημέρωση - συζήτηση που ακολούθησε του παρατέθηκαν, με στοιχεία, όλες οι μειώσεις που μας επιβλήθηκαν στις συντάξεις από το 2010 μέχρι και σήμερα, καθώς και οι αποφάσεις των Ανωτάτων Δικαστηρίων. 
Από των πίνακα των ερωτημάτων που του επιδόθηκε, για να διερευνήσει τις προθέσεις του οικονομικού επιτελείου του κόμματος του και στη συνέχεια να μας ενημερώσει, μας απάντησε πως τρία από αυτά, θα υλοποιηθούν σίγουρα, καθόσον στις άμεσες προτεραιότητες του κόμματος του είναι, η δραστική μείωση της φορολογίας και η άρση των αδικιών στους συνταξιούχους, στην περίπτωση βεβαίως που θα είναι Κυβερνών κόμμα, στις επόμενες εκλογές και πως ο ίδιος θα προβεί από τώρα, στις απαιτούμενες, ενέργειες, έτσι ώστε να υπάρχει και η ανάλογη δέσμευση από το κόμμα του.    
    
    Τα τρία αιτήματα που δήλωσε, ότι μπορούν να  υλοποιηθούν άμεσα, είναι τα παρακάτω:
        .  Τα χορηγούμενα μερίσματα του ΜΤΣ και του ΕΚΟΕΜΣ, να μην προστίθενται στην βασική σύνταξη και να φορολογούνται αυτοτελώς
        .  Η σύνταξη να είναι συνδεδεμένη με τις αποδοχές των εν ενεργεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.
        .  Η διαγραφή μας από τον ΕΦΚΑ και την επαναφορά μας στο Δημόσιο.

   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου