Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΤΟ ΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ;;;; ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ "ΠΑΡΑΙΤΗΣΑΝ - "ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ" ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. Μ.Τ.Σ. ΚΑΙ Ν.Ι.Μ.Τ.Σ. ;;;;;;;;






Αντικατάσταση Προέδρου Δ.Σ. Μ.Τ.Σ. και Ν.Ι.Μ.Τ.Σ. (ΔΙΑΥΓΕΙΑ - ΑΔΑ: ΒΙΚ36-ΧΡΨ)


         Μπορεί ο Αντγος(ΜΧ)ε.α. Μπουκοβάλας Χαρίλαος να είναι ικανός και άξιος,δεν έχει όμως καμιά σχέση με τα οικονομικά !

      Ο πραγματικός λόγος αντικατάστασης του Αντγου(Ο)ε.α Σιδηρόπουλου  Μιχαήλ είναι ότι την περασμένη Τετάρτη 26-2-2014, έγινε σύσκεψη στο Υπουργείο Εργασίας, όλων των φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης που υπάγονται στο Υπουργείο Εργασίας, αξιωματούχων του Υπουργείου και της τρόικας, στην οποία είχαν κληθεί και οι Διοικήσεις των Μετοχικών Ταμείων,.  Κατά την εξέλιξη της σύσκεψης, ο κος Σιδηρόπουλος φέρεται να αντέδρασε, τόσο  στο ότι τα Μετοχικά Ταμεία δεν εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Εργασίας, όσο και στο ότι αυτά δεν είναι Ταμεία Επικουρικής Ασφάλισης.



        Για όσους συναδέλφους δεν κατάλαβαν ή κάνουν πως δεν κατάλαβαν τι σημαίνει το μήνυμα που μας στείλανε, με την παράνομη αντικατάσταση του Προέδρου Δ.Σ. του ΜΤΣ και ΝΙΜΤΣ, είναι ότι θα μας  δώσουν να γευτούμε, να απολαύσουμε μέχρι την τελευταία σταγόνα, τα ποτήρι της υποταγής, της αποχής, της κριτικής του καναπέ, της δουλικότητας, του δεν βαριέσαι  αδελφέ, του άσε τα κορόϊδα να τρέχουν για μας !

     Τώρα αναλογιστείτε τις ευθύνες σας,το μέγα βραβείο της υποταγής δικαιωματικά σας ανήκει, το "κατακτήσατε" με την αξία σας!!!!

                   ΕΣ  ΑΥΡΙΟΝ  ΤΑ  ΣΠΟΥΔΑΙΑ

       










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου