Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡ/ΤΟΣ ΑΡΤΑΣ

ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΣΕ Ε.Ε. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, ΚΑΘΟΣΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΛΗ 

3 σχόλια:

  1. Είναι ντροπή σας, επειδή σας τραβήξανε το αυτί, να αποσύρετε την υπογραφή σας απο ένα κείμενο το οποίο αποδείκνυε οτι υπάρχουν και ανεξάρτητες φωνές εντός του σάπιου συστήματος των ΕΑΑ (ΝΠΔΔ). Κύριοι δυστυχώς δεν αποτελείτε παράδειγμα προς μίμηση και ίσως είστε σε πολύ χειρότερη θέση απο την ίδια την ΕΑΑΣ που εξ αρχής είχε δηλώσει την άρνηση της στην κίνηση μη στήριξης των ε.ε. συναδέλφων.Ουδέν μορφώνει όσο το παράδειγμα ουδέν διδάσκει όσο η ευπρέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο, μπράβο αυτό θα πει τυφλή υπακοή και υποταγή.
    Τι μεσολάβησε άραγε σε αυτή την στροφή των 180 ?. Αρχικά (όταν κάνατε την ανακοίνωση) δεν γνωρίζατε ότι δεν μετακινήθηκαν μαζί σας συνάδελφοι που δεν έφεραν στολή τώρα το αντιληφθήκατε? Τι κοντόφθαλμη λογική αν πω (που δεν λέω ) ότι δέχομαι την άγνοια και την ανεπάρκεια σας. Δηλαδή σύμφωνα με την δεύτερη ανακοίνωση σας τους άλλους συναδέλφους ακόμη και των όμορων νομών τους στέλνετε στον καιάδα και δεν σας αφορά έτσι απλά? Ενώ αν ήταν από τον νομό σας θα τους στηρίζατε? Μην ψάχνετε να βρείτε γιατί φτάσαμε ως κοινωνία ως κράτος ως Έθνος εδώ. Είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς τις φταίει για όλα τα δεινά που περνάμε κάνοντας την αυτοκριτική του. Οφείλω να σας πω επίσης ότι μου δίνεται την εικόνα ότι δεν έχετε αντιληφθεί ότι είστε πλέον απόστρατοι, κατά συνέπεια μπορείτε άφοβα να εκφράζετε την άποψη σας.
    Άντε και εις ανώτερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβάστε το ίσως σας ενδιαφέρει.

    http://stratiotikathemata.blogspot.gr/2013/04/blog-post_8150.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή