Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

«Τουρκία, συνείδηση όλου του κόσμου»… κλάμα απ’ το γέλιο!




Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο εικονες σουλτανου ερντογαν


Το ότι, κατά το κοινώς λεγόμενο, δεν έχει τσίπα, ο «σουλτάνος» Ερντογάν είναι γνωστός. Ορισμένες φορές όμως ξεπερνά ακόμα και τα δικά του όρια, πουλώντας τους φίλους του στην Συρία. Έτσι, ο Ταγίπ ο… μεγαλοπρεπής, αποφάσισε και δοακήρυξε ότι η Συρία είναι χώρα που εξάγει τρομοκρατία, καθώς στο εκεί χάος δρουν οργανώσεις όπως το Ισλαμικό Κράτος, το Μέτωπο αλ Νούσρα και φυσικά η κουρδική ΡYD-YPG, αλλά και το ΡΚΚ.
Φυσικά, η εξίσωση των σφαγέων του ΙΚ και των στενών, ακόμα, φίλων του της αλ Νούσρα με τους Κούρδους, είναι εκ προοιμίου άθλια και προδήλως βολική. Ακόμα όμως αθλιότερη κίνηση είναι το άγριο πούλημα που ο ανήθικος ισλαμοφασίστας Ερντογάν επιφυλάσσει για τους πάλαι ποτέ συμμάχους του της αλ Νούσρα, που εκπροσωπεί την Αλ Κάιντα στη Συρία, τους οποίους τώρα χαρακτηρίζει τρομοκράτες, ενώ πριν λίγους μήνες τους έστελνε όπλα με τα φορτηγά της ΜΙΤ…
«Η Τουρκία έχει πληγεί περισσότερο από όλους από τις εκ της Συρίας απειλές», είπε ο επικεφαλής του κράτους περιφερειακού τρομοκράτη και είπε πως δεν μπορεί να σιωπά έναντι της τραγωδίας που λαμβάνει χώρα στην Συρία, καθώς, όπως είναι παγκοίνως γνωστό, το παλικάρι είναι και ευαίσθητο.
«Η Τουρκία είναι η φωνή της συνείδησης όλου του κόσμου με την στάση της στην Συρία και σώζει την τιμή της οικουμένης», τόλμησε να δηλώσει. Φυσικά δεν φταίει αυτός που λέει όλα αυτά τα χονδροειδή ψεύδη, αλλά αυτοί που τον ανέχονται και του επιτρέπουν να συνεχίζει να τα λέει.
πηγή:defencepoint.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου