Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Το δημογραφικό πρόβλημα του Ελληνικού Έθνους ή του...Ελληνικού κράτους -


 


Γράφει ο 

Ανχης ε.α. Χρήστος Χρηστίδης ,

Διευθύνων Σύμβουλος ΕΑΑ.Σ


Το 2002 εν αποστρατεία συνάδελφοί μας εκπόνησαν, για λογαριασμό της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, την εξαιρετική μελέτη «Λαθρομετανάστευση και λαθρομετανάστες» 

Αν και έχουν περάσει 19 χρόνια από τότε, το πόνημα αυτό εκτός από την ακρίβεια των προβλέψεών του, είναι και επίκαιρο αφού πλέον η Ελλάδα έχει βουλιάξει από τους παρανόμως διακινούμενους και παρανόμως εισελθόντες στην χώρα μας αλλοεθνείς, που μαζί τους έφεραν, όχι μόνον τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο αύριο, αλλά δικαιώματα σε λατρεία, ήθη, έθιμα, όλως αντίθετα με τον ελληνικό τρόπο ζωής. 

Οι κυβερνήσεις που εκλέξαμε να μας εκπροσωπούν, αποφάσισαν -προκειμένου να μην κακοκαρδίσουν τους πάσης φύσεως δουλεμπόρους- να ανεγείρουν μουσουλμανικό τέμενος εντός της πόλεως των Αθηνών, πλησίον της Ιεράς οδού, εκεί όπου κάποτε οι πρόγονοί μας βάδισαν με την πομπή των Παναθηναίων, ενώ ταυτόχρονα ο Ιερός Ναός της Αγίας Σοφίας της Κωνσταντινουπόλεως μετατρεπόταν σε τζαμί. 

Από την άλλη, τα όμορά μας κράτη είτε αμέσως είτε εμμέσως εκδηλώνουν κατά καιρούς, τις επεκτατικές τους διαθέσεις σε βάρος της πατρίδας μας. Οι διαθέσεις αυτές αυξάνονται σε ένταση όταν η γεωστρατηγική κατάσταση στα Βαλκάνια τις ευνοεί και είναι αντιστρόφως ανάλογες της δικής μας αντίδρασης, που επειδή συνήθως είναι από ανύπαρκτη έως χλιαρή, δημιουργεί αλυτρωτικές διεκδικήσεις στους καθόλου αθώους γείτονές μας. 

Εμείς πιστοί στο δόγμα «δεν διεκδικούμε τίποτε αλλά και δεν χαρίζουμε ούτε σπιθαμή γης» αποδεικνύουμε εμπράκτως και περίτρανα την παθητική μας διάθεση, που για να ξεγελάμε την αναποφασιστικότητά μας να αντιπαρατεθούμε σε διπλωματικό και στρατιωτικό επίπεδο, την βαπτίσαμε «αγάπη για την ειρήνη» 

Με τα δεδομένα αυτά και με την είσοδο λαθρομεταναστών από το 1990 και μέχρι σήμερα, από τα επίσημα στοιχεία του κράτους μας, όσο αυτά μπορούν να θεωρηθούν ακριβή, εισήλθαν στην Ελλάδα από τα διάφορα σύνορά της περίπου 10 εκατ. άνθρωποι. 

Άλλοι απλά διήλθαν και έφυγαν προς άλλες κατευθύνσεις, άλλοι παρέμειναν και έκαναν οικογένειες εδώ και άλλοι ακόμα ….. λιάζονται, αυξάνοντας την εγκληματικότητα, αφού η Ελλάς δεν έχει πλέον δυνάμεις να τους θρέψει. 

Οι σημερινοί διαμένοντες εν Ελλάδι παντελώς αταυτοποίητοι περιφέρονται είτε επαιτώντας, είτε κάνοντας δουλειές του «ποδαριού», είτε εγκληματώντας από τις χαμηλότερες βαθμίδες παραβατικότητας έως τις υψηλότερες. 

Βόμβα στα υγειονομικά θεμέλια της Ελλάδος και τεράστιος κίνδυνος για τη δημόσια υγεία, αφού μέσα στη λαίλαπα της πανδημίας ΟΥΔΕΙΣ είναι σε θέση να προσδιορίσει το ποσοστό όσων έχουν νοσήσει από covid 19, όσων έχουν εμβολιαστεί, ακόμη δε περισσότερο και τον αριθμό των νεκρών λαθρομεταναστών από κορωνοϊό. 

Μαζικές δημόσιες εκδηλώσεις θρησκευτικής λατρείας που συνοδεύονται από την τελετουργία αυτομαστιγώματος, έχουν αφήσει τους Έλληνες άφωνους από την έκπληξη. 

Αδύνατη η ενσωμάτωσή τους φωνάζουν οι ειδικοί σε Ελλάδα, Ευρώπη αλλά και σε όλο το δυτικό κόσμο, μέρος του οποίου αποτελούμε και εμείς. 

Υπάρχει βέβαια και ο αντίλογος που εξυμνεί την μερική ενσωμάτωση των Βαλκάνιων λαθρομεταναστών που εισέρευσαν στην πατρίδα μας, αδιαφορώντας για το τι θα πράξουν οι άνθρωποι αυτοί σε μια πιθανή κρίσιμη ώρα αντιπαράθεσης με τους επιθετικούς γείτονές μας. 

Από τη μια λοιπόν η εισβολή και παραμονή στην Ελλάδα, παράνομων αλλοδαπών καλά κρατεί και από την άλλη ο αμιγής ελληνικός πληθυσμός συνεχώς μειώνεται. Το δημογραφικό αποτελεί, σε συνδυασμό με το «μεταναστευτικό» το σοβαρότερο πρόβλημα για τον ελληνισμό! 

Σχετικά με το δημογραφικό της Ελλάδος έχουν γίνει πολλές έρευνες και οι περισσότερες καταλήγουν πομπωδώς ότι το πρόβλημα θα λυθεί με την ενσωμάτωση των πάσης φύσεως «λαθρομουσαφιραίων». Τεχνηέντως το θέμα τίθεται με βάση τα όρια του κράτους και πόσοι κατοικούν σε αυτό και ΟΧΙ με την εννοιολογική σημασία του Έθνους και ποιοι το απαρτίζουν. 

Είναι λογικό, αφού το πρόβλημα επιλύεται με αντικατάσταση του ιθαγενούς ελληνικού πληθυσμού από αντίστοιχο πληθυσμό άλλων λαών, που θα κατοικεί στα όρια του ελληνικού κράτους και θα πολιτογραφηθούν Έλληνες. 

Ναι! θα υπάρχουν «Έλληνες πολίτες» στο κράτος μας, αλλά δεν θα υπάρχουν Έλληνες, με κοινή καταγωγή και κοινή συνείδηση της ιστορίας μας, διότι οι πρώτοι αυξάνονται και οι δεύτεροι μειώνονται. 

Ουδείς ποτέ ασχολήθηκε ουσιαστικά με το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ των Ελλήνων ιθαγενών. Πώς οι Έλληνες θα πολλαπλασιαστούν, πώς θα στηριχθεί η ελληνική οικογένεια, πώς θα προστατευθεί και θα πριμοδοτηθεί η μητρότητα, πώς οι νέοι μας δεν θα φεύγουν στο εξωτερικό, ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ στους γηγενείς και αυτόχθονες Έλληνες, στους πραγματικούς ιδιοκτήτες αυτής της ιερής γης. 

Αγαπητοί αναγνώστες η Ελλάδα απειλείται από παντού και εμείς τραγικά πειστήκαμε ότι οι κίνδυνοι πέρασαν και ανήκουν σε μιαν άλλη εποχή. Δυστυχώς τα «προγεφυρώματα» κτίζονται μέσα από αλλοεθνείς πληθυσμούς που έχουν το ρόλο της εμπροσθοφυλακής και μάλιστα καλά εγκατεστημένης και με προσβάσεις παντού. 

Αθρόες «ελληνοποιήσεις» ξένων, αλλοεθνών και αλλοθρήσκων, παράδοση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας σε Σλάβους, αναγνώριση μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας, κατάργηση του γένους ως προϋπόθεσης εισαγωγής στις στρατιωτικές παραγωγικές σχολές, με αποτέλεσμα «ελληνοποιηθέντες» γιοι μεταναστών να βγαίνουν αξιωματικοί και υπαξιωματικοί, υπηρέτηση «ελληνοποιημένων» μεταναστών, που δεν έχουν ελληνική εθνική συνείδηση, σε μονάδες μάχης του Έβρου και των νησιών μας, μείωση της στρατιωτικής θητείας, συρρίκνωση του εισοδήματος της μέσης ελληνικής οικογένειας κ.α. συνιστούν το έγκλημα που διαπράττεται κατά του Ελληνικού Έθνους. 

200 χρόνια μετά από την Ελληνική Επανάσταση, εμείς οι σημερινοί ανάξιοι Νεοέλληνες σε σχέση με τους προγόνους μας, καταλήξαμε να διαπραγματευόμαστε το ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ στους ΕΛΛΗΝΕΣ και αν πρέπει να παραμείνει Εθνικό κράτος και όχι σκέτη πολύχρωμη κρατική οντότητα. 

Οι πολιτικοί μας την αποκαλούν απροκάλυπτα πολυπολιτισμική!