Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ









   Mε θέα το ιστορικό  και θρυλικό γεφύρι της πόλη μας, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση για καφέ, των μελών του παραρτήματος μας. Η προσέλευση των συναδέλφων ήταν εντυπωσιακή καθώς γέμισαν ασφυκτικά το καφέ "Γέφυρα",δίπλα στον ποταμό Άραχθο.
   

   Την συνάντηση μας αυτή τίμησαν με την παρουσία τους, ο αντιπεριφερειάρχης Κος Ψαθάς Βασίλειος, ο Δήμαρχος Αρταίων Κος Τσιρογιάννης Χρήστος, ο Δκτης του ΚΕΝ  Άρτας Ανχης(ΠΖ)  Αθανασίου Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Εφέδρων Αξκων Κος Κατσαούνος Πέτρος, Περιφερειακοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι και ο Κος Καγκάνης Γιάννης, πολιτευτής των ΑΝΕΛ, ο οποίος μας μετέφερε μήνυμα του ΥΕΘΑ Κου Πάνου Καμμένου, το γραπτό μέρος της οποίας θα δημοσιευθεί σε επόμενη ανάρτηση.

    
   Ο Πρόεδρος του παραρτήματος, αρχικά μετέφερε τις ευχές για το Πάσχα, του προέδρου της Ε.Α.Α.Σ. και στη συνέχεια προέβη σε συνοπτική ενημέρωση για τις προτεινόμενες ενέργειες του παραρτήματος μας για 
την αύξηση των εσόδων του ΜΤΣ/ΕΚΟΕΜΣ, οι οποίες έτυχαν της καθολικής αποδοχής των συναδέλφων. Επίσης ενημερώθηκαν  για τον τρόπο παραλαβής της εφημερίδας μας, τις αιτήσεις για τα ΚΑΑΥ, τις παρεχόμενες εκπτώσεις στα μέλη μας από καταστήματα και τεχνίτες.

   Οι συναντήσεις μας αυτές, που κάνουμε συχνά, αποδεικνύουν περίτρανα ότι είμαστε ενωμένοι, αποφασισμένοι και το κυριότερο ότι οι μας συνδέουν άρρηκτοι δεσμοί  συναδελφικότητας και φιλίας. 

   Τέλος  αφού ανταλλάξαμε ευχές για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, ανανεώσαμε το ραντεβού μας, για νέα συνάντηση, σε μικρό χρονικό διάστημα.   














































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου