Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Οι Στρατιωτικοί δεν ονομάζονται «ΕΝΣΤΟΛΟΙ»

Γράφει ο ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΒΛΑΧΟΣ 
Απόστρατος Αξ/κός Αστυνομίας - Δημοσιογράφος
(Εθνική Ηχώ Φεβ 2015 - σελ 15)


    Στη Γη των Γενναίων και στην Πατρίδα των ηρώων ίσως ΕΜΕΙΣ οι “Βιγλάτορες” άγρυπνοι φρουροί αξιών, θεσμών, πατρίδας και Έθνους, δεν θα έπρεπε να είμαστε υποχρεω- μένοι να απαντούμε στην ΠΑΡΑΚΜΗ της εποχής μας.
    Αλλά επειδή η Ελλάδα επιβίωσε χάρις στην θυσία και την πολεμική αρετή των Ελλήνων, με πρώτους τους Στρατιωτι- κούς που θυσίασαν τη ζωή τους - διαχρονικά και συνεχίζουν μόνιμα να είναι φρουροί και υπερασπιστές της πατρίδας, ετοιμοπόλεμοι, κάτω από δύσκολες συνθήκες - ΠΡΕΠΕΙ να πούμε στους ψηφοδεείς ανιστόρητους διαβρωτές μας, για να μαθαίνουν, με στεντορεία φωνή.     Πρώτον: Οι Στρατιωτικοί δεν είναι και δεν ονομάζονται «ΕΝΣΤΟΛΟΙ», όπως ατυχώς αναγράφουν παρακμιακοί παρά- γοντες και παραγοντίσκοι - αγράμματοι και δολιοφθορείς της εποχής μας. 
    Δεύτερον: Απευθύνομαι, λοιπόν, στους “Σαρδανάπα- λους” λιβελογράφους, ότι οι Στρατιωτικοί δεν ονομάζονται “ένστολοι”, αλλά ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ένδοξοι και τιμημένοι. Πολύ δε περισσότερο δεν χαρακτηρίζονται “ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ”, όπως αναίσχυντα αποκάλεσε τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, πρόσφατα, δημόσια σε εκπομπή, ο ανεκδικήγητος Δήμος Βερύκκιος, που νομίζει ότι είναι το “κέντρο της γης”.
    Όμως, το περίεργο, το αίσχος, αυτό που με γεμίζει ΟΡΓΗ, είναι: Ότι δεν έπραξαν ΤΙΠΟΤΑ οι Ενώσεις μας για τον αδαή και ανιστόρητο ψηφοδεή;
    Γιατί δεν κατετέθησαν δεκάδες μηνύσεις εναντίον του;
    Ευτυχώς, μόνον ένας, ο Αντιπλοίαρχος κ. Μωησόγλου Φίλιππος απάντησε στον θρασύτατο του Σκότους.
    Ακούστε κύριοι, θέλω να πιστεύω ότι ΕΜΕΙΣ έχουμε καθήκον για την προστασία τιμής, αξιοπρέπειας και ιστορίας μας. Η αποστολή μας είναι μία φορά Στρατιωτικός, ισόβια Στρατιώτης, για την τιμή, την υπεράσπιστη της πατρίδας, των αρχών και ιδεών.
    Κατά συνέπεια το όποιο φαύλο πρόσωπο, η εξουσία του ακάθαρτου βίου, δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε να μας υβρίζουν, χωρίς συνέπειες.
    Η κάθε μορφή Σκότους είναι απέναντί μας, αγαπούμε το φως, το ευσεβές ήθος και τα ιδανικά μας. Έτοιμοι για θυσίες. Αυτό πρέπει να γίνει βίωμα σε ΟΛΟΥΣ.
    Και να γνωρίζουμε ότι η μοίρα μας είναι, αυτό που είπε ο Πλάτων, πριν 2.500 χρόνια!!! ότι δηλαδή έχουμε οργανωθεί να νικάμε σε κάθε πόλεμο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου