Τρίτη 16 Απριλίου 2024

ΕΠΕΙΓΟΝ - Ε.Α.Α.Σ: - Χορήγηση Ξιφών σε όσους ε.α. συναδέλφους που ενώ τα δικαιούνται δεν τα έχουν παραλάβει ακόμη. - Τι πρέπει να κάνουν τα παραρτήματα και οι δικαιούχοι





1. Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Α/ΓΕΕΘΑ στην συνάντηση που είχαμε πρόσφατα δεσμεύθηκε για την οριστική επίλυση του χρονίζοντος ζητήματος της χορήγησης ξιφών στους ε.α συναδέλφους που ενώ τα δικαιούνται δεν τα έχουν παραλάβει ακόμη.

 

2. Το ζήτημα θα επιλυθεί με χορήγηση σχετικής πίστωσης στην Ε.Α.Α.Σ. η οποία αφού συγκεντρώσει   τις υπάρχουσες ανάγκες θα τις υποβάλλει ιεραρχικά με ανάλογη εκτίμηση κόστους.

 

3. Μετά από τη χορήγηση της ανωτέρω πίστωσης, η Ένωση θα προβεί σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες που απαιτούνται για την προμήθεια των αναγκαιούντων ξιφών και στη συνέχεια στην απονομή τους η οποία θα ρυθμιστεί με νεότερες οδηγίες.

 

4. Μετά από τα παραπάνω παρακαλείσθε όπως :

 

α. Επικοινωνήσετε καθ’ οιονδήποτε δυνατό τρόπο με τα μέλη σας που δικαιούνται ξίφος και δεν το έχουν παραλάβει.

 

            β. Αφού συγκεντρώσετε τα στοιχεία αυτά να υποβληθούν στην Ε.Α.ΑΣ/Γραμματεία συμπληρώνοντας επακριβώς τα στοιχεία του συνημμένου πίνακα.

           γ. Μαζί με τον πίνακα θα συνυποβάλλονται και από μία υπεύθυνη δήλωση από τον καθένα ξεχωριστά που θα αναγράφει : «Γνωρίζοντας το νόμο περί ψευδούς δηλώσεως σας δηλώνω ότι μέχρι σήμερα δεν έχω παραλάβει το δικαιούμενο από την υπηρεσία ξίφος ενώ προήχθην σε αξιωματικό την ……………….»

 

δ. Τα παραπάνω στοιχεία να υποβληθούν στην Ε.Α.Α.Σ το αργότερο μέχρι 31 Μάϊου 2024.

 

5. Ο ΣΑΑΥΣ προς τον οποίο αποστέλλεται το παρόν παρακαλείται για την ενεργό και άμεση συνδρομή του στην επίλυση του χρονίζοντος αυτού προβλήματος με την άμεση κοινοποίηση των στοιχείων που διαθέτει στην Ένωση.

 

6. Διαταγές που έχουν εκδοθεί κατά το παρελθόν και αφορούσαν στην πιθανή οικονομική συνεισφορά ενός εκάστου στο κόστος αγοράς του δικαιούμενου ξίφους ΔΕΝ ισχύουν.Τα ξίφη θα αγοραστούν εφόσον εγκριθεί η ανωτέρω πίστωση με δαπάνη της υπηρεσίας.

 

6. Παρακαλούμε για την πιστή τήρηση των ανωτέρω.

 

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου