Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Θερμή υποδοχή στον Ερντογάν στις Βρυξέλλες: Διαδηλωτές τον υποδέχθηκαν με συνθήματα:"Erdogan τρομοκράτη", Erdogan Δικτάτορα", "Hitler,Erdogan"



Aντιδιαδήλωση διοργανώθηκε κατά του Ερντογάν στα περίχωρα της πλατείας Schuman όπου οι αντιπαθούντες τον Erdogan κραύγαζαν συνθήματα όπως: “Erdogan τρομοκράτη”, Erdogan Δικτάτορα”, “Hier Hitler,σήμερα Erdogan” ή ακόμη “ελευθερώστε τους πολιτικούς κρατουμένους στην Τουρκία”.
Η διαδήλωση διοργανώθηκε από την Κοινότητα Κούρδων Βελγίου, το Επαναστατικό Μέτωπο της Απελευθέρωσης του Λαού, ακροαριστερή οργάνωση. Ο Βελγοτούρκος ακτιβιστής Bahar Kimyongür ήταν ομοίως παρών.
Ένα επεισόδιο εκδηλώθηκε μεταξύ ατών των διαδηλωτών κι ενός οπαδού του Ερντογάν όταν ο τελευταίος φώναξε πως ο Abdullah Öcalan είναι τρομοκράτης. Προκλήθηκε συμπλοκή αλλά η αστυνομία επενέβη γρήγορα.

Πριν τη συνάντησή του για μεταναστευτικό με Ευρωπαίους διευθύνοντες ο Recep Tayyip Erdogan πήγε στην πρεσβεία Τουρκίας στις Βρυξέλλες όπου είχαν συγκεντρωθεί 200 οπαδοί του. Τους απευθύνθηκε και μίλησε με συνθήματα τούρκικου εθνικισμού. la Libre


Ο Πρόεδρος της Τουρκίας τους μετέφερε το μήνυμά του για “μια σημαία, ένα έθνος, ένα κράτος και μία χώρα”.
Απευθυνόμενος στους οπαδούς του στις Βρυξέλλες, ο Ερντογάν τους περιγράφει επίσης ως αυτιά, μάτια και όπλα του στην Ευρώπη.


's President brought his message of "one-flag, one-nation, one-state & one-country" to multi-ethnic, multi-lingual .

Addressing his fans in Brussels, Erdogan also describes them as his ears, eyes and arms in Europe.

267 people are talking about this

dimpenews.com