Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Σέβονται μεν αλλά δεν εφαρμόζουν τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης









  
1.  Με αφορμή την ανακοίνωση, από το γραφείο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για την απόφαση του κέντρου ελέγχου φορολογίας μεγάλου (ΚΕΦΟΜΕΠ), να δεσμεύσει  την κινητή και ακίνητη περιουσία του κ. Γιάννη Αλαφούζου, που αναφέρει αυτολεξεί τα εξής: Είναι γνωστό ότι η σέβεται όλες τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και τω λειτουργών της αυτό ισχύει..........Γιάννη Αλαφούζο". Γεννιέται αυτομάτως η απορία και η ερώτηση:


    . Αφού η αξιωματική αντιπολίτευση, σέβεται ΟΛΕΣ τις αποφάσεις των Δικαστηρίων, γιατί όταν ήταν στην συγκυβέρνηση, δεν εφάρμοσε τις αποφάσεις του ΣτΕ, που έκριναν ότι, οι μειώσεις των μισθών και συντάξεων που επέβαλαν, στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, ήταν προμελετημένες, παράνομες , στοχευμένες και αντισυνταγματικές, έπρεπε να αποκατασταθούν ΑΜΕΣΑ και να επανέλθουν στα επίπεδα του Ιουλίου 2012, όχι μόνο δεν τις αποκατέστησε, αλλά με το τέχνασμα της μερικής αποκατάστασης κατά 50%, έδωσε ψιχία και την υπόσχεση ότι, στο μέλλον θα....... !!   

  2. Σε ότι αφορά την σημερινή συγκυβέρνηση, εάν δεν εφαρμόσει τα υποσχεθέντα τότε, θα μας βρει απέναντί της και θα βιώσει την οργή μας, με την βόμβα μεγατόνων, που κρατάμε στα χέρια μας την βόμβα που λέγεται ψήφος. 
Είμαστε το πιο ενεργό τμήμα της Ελληνικής κοινωνίας, ξεπερνάμε το 1.200.000 ψηφοφόρους και μπορούμε να επηρεάσουμε εκλογικό αποτέλεσμα.
Ενωμένοι και αποφασισμένοι μπορούμε να νικήσουμε και θα νικήσουμε, αρκεί να μην ξεχνάμε όσους από πρόθεση μας λεηλάτησαν οικονομικά και όσους θα ξεχάσουν να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους.








     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου