Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Τα αδύναμα ισοδύναμα των Υπουργείων



nea-kubistisi-kammenou-gia-ta-eidika-misthologia



   Στις 30 Σεπτεμβρίου, θα κριθεί εάν, οι 190.000 Δημόσιοι υπάλληλοι που αμείβονται με ειδικά μισθολόγια, θα υποστούν και άλλες μειώσεις, καθόσον τα αρμόδια Υπουργεία θα πρέπει να έχουν βρει και να έχουν καταθέσει τα ισοδύναμα μέτρα , προκειμένου να αποσυρθεί η τροπολογία για το διετές πρόγραμμα 2017 - 2018 και να μην παγώσουν οι μισθολογικές προαγωγές και ωριμάνσεις.
   Το μόνο Υπουργείο που έχει, πολλές φορές, διαβεβαιώσει ότι, έχει βρει τα ισοδύναμα μέτρα και μάλιστα είναι έτοιμο να τα καταθέσει νωρίτερα, είναι το ΥΠ.Ε.ΘΑ. Τα άλλα συναρμόδια Υπουργεία, τηρούν, προς το παρόν, στάση αναμονής, δηλώνοντας από την μια ότι, αδυνατούν , να βρουν τα ισοδύναμα μέτρα που τους αφορούν και από την άλλη κοιτάζουν με νόημα προς την πλευρά του ΥΠ.Ε.ΘΑ., ζητώντας έμμεσα πλην σαφώς την προσωρινή οικονομική τους κάλυψη.
     Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να περιπλέκει την κατάσταση και να συζητείται, από πλευράς ΥΠ.ΕΘ.Α. η περίπτωση, το ειδικό μισθολόγιο των Ενόπλων Δυνάμεων να είναι ξεχωριστό, από αυτό των Σωμάτων Ασφαλείας.
    Οψόμεθα καθόσον, ο καιρός γαρ εγγύς 
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου