Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

ΟΧΙ Άλλο Κάρβουνο..........!!!!





Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο εικονες σηματων στρατουΑποτέλεσμα εικόνας για φωτο εικονες σηματων στρατου



     1. Τα γνωστά "παπαγαλάκια", της αποκλειστικής παραπληροφόρησης και όχι μόνο, συνεχίζουν να φαντασιώνονται, σενάρια τρόμου, για το νέο ειδικό μισθολόγιο των Ενόπλων Δυνάμεων, νέες μεγάλες μειώσεις στις αποδοχές, όπως:
          . Πανικός κι αμηχανία επικρατεί στο Οικονομικό επιτελείο του ΥΠΕΘΑ, μετά  την πρώτη ματιά που έριξαν στο “Ειδικό Φτωχολόγιο” πλέον, των ΕΔ και των ΣΑ που έφτιαξε το Υπουργείο Οικονομικών.
          . Το κυβερνητικό κόλπο γνωστό, ανεξάρτητα με το χρώμα της κυβέρνησης. Γαλάζιοι, πράσινοι και εσχάτως κόκκινοι και μπλε το χρησιμποιούν με…συνέπεια. Θέλουν να περάσουν σκληρά μέτρα εναντίον μιας κοινωνικής ομάδας. Διαρρέουν ένα ακόμη σκληρότερο πακέτο μέτρων που προκαλεί τρόμο. 
         . Το νέο μισθολόγιο οδηγεί σε μειώσεις ακόμη και 250 ευρώ σε χαμηλόβαθμα στελέχη όπως οι υπαξιωματικοί και οι ΕΠΟΠ!
         . Η κυβέρνηση, υπακούοντας στους δανειστές, πάει να τελειώσει οριστικά τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.
         . Οι μανδαρίνοι του υπουργείου Οικονομικών επιδεικνύουν μια ανεξήγητη αναλγησία. Δεν έδωσαν τη παραμικρή σημασία στις επισημάνσεις της ΓΔΟΣΥ.
        .  Μισθολόγιο Στρατιωτικών: Αυτές είναι οι μειώσεις ΣΟΚ που προβλέπει!Πόσα κόβουν.
        .  Τελειώνουν τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας με μισθολόγιο πείνας;
       
     2.  Βέβαια για να μην είμαστε άδικοι απέναντί τους, οφείλουμε να ομολογήσουμε, πως την επόμενη ημέρα της δημοσίευσης των παραπάνω "αποκλειστικών"(;;) ειδήσεων κάποιοι ανέκρουσαν  πρύμναν δημοσιεύοντας νέες "αποκλειστικές" πληροφορίες όπως:
           .  Με την "προσωπική διαφορά" θα "κρύψουν" τις μειώσεις!
          .  Η κυβέρνηση ψάχνει να βρει τεχνάσματα για να “κρύψει” τις μεγάλες περικοπές που αναμένεται συνολικά να φθάσουν στα 200 εκατομμύρια σε ΕΔ και Σώματα Ασφαλείας.
           .  Οι κυβερνήσεις …μεγαλόψυχα παίρνουν πίσω κάποια μέτρα τα οποία έτσι κι αλλιώς δεν θα έπαιρναν και το πραγματικά σκληρό πακέτο μέτρων που από την αρχή είχαν σχεδιάσει παραμένει και περνά! Απλοϊκό στη σύλληψη κι έχει αρκετές φορές δουλέψει!
          .  Έχουμε την υποψία ότι όσα διαρρέονται για το σχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών για το μισθολόγιο των Στρατιωτικών  έχουν δόση υπερβολής γιατί  ξαναζούμε αυτό το κόλπο.
         .  Όταν μια κυβέρνηση κάνει δηλώσεις, δίνει διαβεβαιώσεις και καταθέτει τροπολογίες, δεν μπορείς να προβλέψεις ότι το κάνει…για πλάκα.
         .  Συνεπώς ας μην έχουν καμία ελπίδα ότι το “κόλπο του Αρμαγεδώνα” θα μπορέσει να λειτουργήσει στο θέμα του μισθολογίου των Στρατιωτικών
         .  Όσο για τα τεχνάσματα που επεξεργάζονται για να περάσουν οι μειώσεις; Τα ΄χουμε πάρει χαμπάρι και θα επανέλθουμε.

   3.  Η δική μας πληροφόρηση, από τον καθ΄ύλην αρμόδιο του ΥΠΕΘΑ είναι ότι, οι δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού και του ΥΕΘΑ  ισχύουν και θα εφαρμοστούν μέχρι κεραίας, όπως ορίζουν και οι σχετικές  αποφάσεις του ΣτΕ, τόσο για τους εν ενεργεία όσο και για τους εν αποστρατεία Στρατιωτικούς και τα δημοσιεύματα, περί του αντιθέτου, είναι εκ του πονηρού.