Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Απειλεί ο Μεντβέντεφ: - "Το κύριο δώρο μας εκτοξεύτηκε χθες επί των ακτών του ΝΑΤΟ!" - "Δεν υπάρχει καμία απολύτως συγχώρεση για εσάς!" - "Θα εκδικηθούμε .. "


 Ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, δήλωσε σήμερα Παρασκευή ότι η αποστολή της φρεγάτας «Admiral Gorshkov», που φέρει υπερηχητικούς πυραύλους «Zircon», κοντά στις ακτές του ΝΑΤΟ, είναι ένα σημαντικό δώρο για την Πρωτοχρονιά. 

Ο Μεντβέντεφ πρόσθεσε ότι η Ρωσία θα συνεχίσει να μιλά με τους εχθρούς της «τη γλώσσα της δύναμης». Αναλυτικά, ο επικεφαλής της ρωσικής ασφάλειας είπε: «Το κύριο δώρο μας για τις γιορτές της Πρωτοχρονιάς εκτοξεύτηκε χθες με τους πυραύλους Zircon επί των ακτών του ΝΑΤΟ. 

Το βεληνεκές χρήσης του είναι χίλια χιλιόμετρα με ταχύτητα 9 Μαχ. και έχει την ικανότητα να φέρει οποιεσδήποτε πολεμικές κεφαλές, διασφαλίζοντας παράλληλα την παράκαμψη κάθε άμυνας.” Συνέχισε επίσης: «Αυτό το πλοίο θα φέρει στα συγκαλά του όποιον προσπαθεί να θέσει σε κίνδυνο και άμεση απειλή για τη Ρωσία και τους συμμάχους μας». 

Ομοίως, τόνισε ότι “δεν υπάρχει καμία απολύτως συγχώρεση για εσάς και τους οπαδούς σας που σκοτώνουν τον λαό μας. Θα μιλήσουμε μαζί σας στη γλώσσα της βίας, γιατί δεν καταλαβαίνετε άλλη γλώσσα από αυτήν”. Ο Μεντβέντεφ είπε: “Θα παράγουμε περισσότερες ποσότητες σύγχρονων όπλων. Θα τα χρησιμοποιήσουμε για να συντρίψουμε το κουφάρι των Ναζί που εμφανίστηκε χάρη σε εσάς τον εικοστό πρώτο αιώνα. 

Θα εκδικηθούμε κάθε εγκληματία για τη δολοφονία οποιουδήποτε πολίτη της χώρας μας .” Αυτό έρχεται τη στιγμή που το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι εκδόθηκαν οδηγίες στις ρωσικές δυνάμεις, βάσει των οδηγιών του Ρώσου Προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, να συμπεριλάβουν προσωρινή κατάπαυση του πυρός για 36 ώρες κατά μήκος της γραμμής στρατιωτικής σύγκρουσης με την Ουκρανία που όμως το Κίεβο απέρριψε.

dimpenews.com