Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Παροξυσμικό ντελίριο από τον Ερντογάν. - Προανήγγειλε επέκταση ως και στη Λατινική Αμερική!!! - "Θεού θέλοντος ο ηρωικός στρατός μας θα διεξάγει πολύ μεγαλύτερες νίκες στην επερχόμενη περίοδο" Δείτε τα βίντεο με τις δηλώσεις και τι του απάντησε, με βίντεο, η Λατινική Αμερική




Απευθυνόμενος σε μελλοντικούς διοικητές στην τελετή αποφοίτησης αξιωματικών,o Erdogan κατέστησε σαφές ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να στρατιωτικοποιεί την εξωτερική της πολιτική. Λέει ότι η στρατιωτική εκστρατεία στη Λιβύη, τη Συρία, το Ιράκ και την Ανατολική Μεσόγειο θα συνεχιστεί και σε παροξυστικό ντελίριο μεγαλο-ιδεατισμού προανήγγειλε επέκταση ακόμη και στη Νότια Αμερική και την Αφρική.
Ο Τούρκος πρόεδρος στις 4 Σεπτέμβρη απευθυνόμενος στους μελλοντικούς διοικητές μέσω του Υπ. Άμυνας Hulusi Akar ,μιλάει δια μικροφώνου κατά τη διάρκεια της τελετής αποφοίτησης του πανεπιστημίου Εθνικής Άμυνας : "Η Τουρκία επεκτείνει τη θέση της περιφερειακής και παγκόσμιας δύναμης καθημερινά μέσω των ιστορικών μεταρρυθμίσεων που πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα πεδία.Bλέπουμε ότι τα κατορθώματα της χώρας μας και η υποστήριξη του έθνους μας μεγαλώνουν το κράτος της σε κάθε βήμα σε κάθε επιχείρηση σε κάθε αποφασιστική στάση που λαμβάνουμε.Σήμερα η Τουρκία διεξάγει μια ιστορική μάχη με μια στρατιωτική διάσταση σε μια ευρεία περιοχή που εκτείνεται από το Ιράκ ως τη Συρία, από την Ανατολική Μεσόγειο ως την Λιβύη.Αυτός ο επιχειρησιακός τομέας εκτείνεται από τα Βαλκάνια ως τον Καύκασο, από το Τουρκεστάν (Κεντρική Ασία) ως τη Μαύρη Θάλασσα.


"Στην πραγματικότητα πρέπει ακόμη να υπολογίσουμε την Αφρική και την Νότια Αμερική σε αυτό το πλαίσιο. O ηρωισμός το κουράγιο,η αποφασιστικότητα και η επιδεξιότητα των στρατιωτών μας στο πεδίο (είναι παραληρηματικός, η Τουρκία παριστάνοντας την υπερδύναμη δεν θυσιάζει στρατιώτες στο πεδίο, παίζει μέσω μισθοφόρων όσο και των πληρεξουσίων συμπαθούντων της ή θρησκευτικο-εθνοτικά συγγενών της στο πεδίο: στη Συρία πολέμησε μέσω της συριακής λεγόμενης αντιπολίτευσης της Αλ Νούσρα και κάθε άλλης ισλαμιστικής φράξιας, στη Λιβύη μέσω των πολιτοφυλακών του GNA όσο για το Ιράκ προβαίνει εκ του ασφαλούς σε άνανδρους βομβαρδισμούς κατά νομάδων) είναι η μεγαλειώδης πηγή ηθικού για όλους μας .Θα επιθυμούσα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους τους στρατιώτες μας που παίρνουν μέρος σε αυτή την επιχείρηση από τον ΓΕΣ ως τον ….
To γεγονός ότι κατορθώσαμε τις μεγαλύτερες στρατιωτικές μας επιχειρήσεις κι επιτυχίες στα τελευταία 4 χρόνια από τον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας είναι η καθαρότερη έκφραση αυτού του γεγονότος.
Θεού θέλοντος ο ηρωικός στρατός μας θα διεξάγει πολύ μεγαλύτερες νίκες και μεγαλύτερες επιτυχίες στην επερχόμενη περίοδο. Τα μαθήματα που παίρνουμε από το παρελθόν είναι σαν τα φανάρια φωτίζοντας το μέλλον μας.Πέφτοντας στα ίδια λάθη ξανά και ξανά δεν μας ταιριάζει..



Me gusta la Coruña, me gustas tú
Me gusta Malasaña, me gustas tú
Me gusta la castaña, me gustas tú
No me gusta Erdogan
Ερντογάν ο νέος Κολόμβος ο Μέγας θαλασσοπόρος !!!



Me gusta la Coruña, me gustas tú
Me gusta Malasaña, me gustas tú
Me gusta la castaña, me gustas tú
No me gusta Erdogan
Ερντογάν ο νέος Κολόμβος ο Μέγας θαλασσοπόρος !!!


dimpenews.com