Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Επίσκεψη του Προέδρου της Ε.Α.Α.Σ στη Άρτα - Συνάντηση με τις τοπικές αρχές και το παράρτημά μας - Οι προτάσεις του παραρτήματος και τι συζητήθηκε με τις τοπικές αρχές

 



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ Ε.Α.Α.Σ.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Α.Α.Σ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ
4 ΣΕΠ 2020

Ο Πρόεδρος της Ενώσεως, Αντγος ε.α. Σταύρος Κουτρής, επισκέφτηκε εκ μέρους του ΔΣ το Παράρτημα Άρτας στις 4 Σεπτεμβρίου 2020.

Κατά την επίσκεψη συναντήθηκε με τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου και αντηλλάγησαν απόψεις για θέματα ευρύτερου και τοπικού ενδιαφέροντος.

Είχε ζητηθεί από τις τοπικές αρχές εθιμοτυπική επίσκεψη και αναλόγως με τη διαθεσιμότητά τους ο Πρόεδρος της Ενώσεως με τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου ΣΧΗ (ΠΖ) ε.α ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΝΑΓΗ, τον Αντιπρόεδρο ΑΝΧΗ(ΥΓ) ε.α  ΙΩΑΝΝΗ ΠΕΤΡΟΥΔΗ, και τα μέλη ΤΧΗ(ΔΒ) ε.α  ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ , ΛΓΟ(ΜΣ) ε.α. ΜΙΧΑΗΛ ΤΣΟΦΥΛΑ και ΑΝΘΜΟ ε.α  ΙΩΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ  επισκέφθηκαν εθιμοτυπικά και κατά σειρά επισκέψεως τους:
  Βουλευτή ΝΔ κ. Γεώργιο Στύλιο 
  Μητροπολίτη Άρτας Σεβασμιώτατο κ. Καλλίνικο
  Διευθυντή Αστυνομίας Άρτας Ταξχο κ. Γεώργιο Βασιλείου
   Δήμαρχο Αρταίων κ. Χρήστο Τσιρογιάννη
  Αντιπεριφερειάρχη Άρτα κ. Βασίλειο Ψαθά
  Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άρτας Σχη κ. Σπυρίδωνα Παπαστάθη
   Δκτη 584 Μ/Π ΤΠ,  Ανχη (ΠΖ) Πέτρο Κουλέτση

Σε όλους αναλύθηκε εν συντομία ο σκοπός της Ενώσεως, το έργο της, το όραμά μας και η πρόθεσή μας να συμπορευτούμε με τους φορείς της τοπικής κοινωνίας σε επωφελείς δράσεις.

Όλοι μας ευχαρίστησαν για την παρουσία μας, συνεχάρησαν για την πρωτοβουλία των συναντήσεων και αφού ανταλλάξαμε στοιχεία επαφών συμφωνήσαμε στην ανάληψη κοινών δράσεων.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ


Σημείωση παραρτήματος

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν:
1. Για την αλλαγή του Ν.Δ. 1171/72
2. Τους τρόπους αύξησης εγγεγραμμένων μελών
3. Για την Εθνική  Ηχώ
4. Για την πραγματοποίηση δημοσκόπησης, για τον τρόπο λειτουργίας της Ε.Α.Α.Σ
5. Για την εγγραφή προαιρετικών μελών
6. Αναβάθμιση της ιστοσελίδας
7. Για Οικονομικά θέματα όπως:
     α. Τον τρόπο αύξησης εσόδων Ε.Α.Α.Σ
     β.  Την έκδοση ειδικής πιστωτικής κάρτας, με ελκυστικό επιτόκιο και καταβολή χρηματικού  ποσού, στον κάτοχο, τον μήνα Δεκέμβριο.   
8. Την αναλυτική ενημέρωση παραρτημάτων για όλα σοβαρά ζητήματα.
9. Την βράβευση συναδέλφων, που διακρίνονται, για την εθελοντική  προσφορά τους, στο κοινωνικό σύνολο, σε ομαδικές ή ατομικές δράσεις.