Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Επίσκεψη του Προέδρου της Ε.Α.Α.Σ στην Κέρκυρα - Συνάντηση με τις τοπικές αρχές και το τοπικό παράρτημα - Τι συζητήθηκε





ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Α.Α.Σ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
31 ΑΥΓ- 1 ΣΕΠ 2020

     Ο Πρόεδρος της Ενώσεως, Αντγος ε. α. Σταύρος Κουτρής, επισκέφτηκε εκ μέρους του Δ.Σ το Παράρτημα Κερκύρας στις 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου 2020.

    Κατά την επίσκεψη συναντήθηκε με τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου και του Παραρτήματος το απόγευμα της 31/8 και αντηλλάγησαν απόψεις για θέματα ευρύτερου και τοπικού ενδιαφέροντος. 

    Για την Τρίτη, 1/9/2020, είχε ζητηθεί από τις τοπικές αρχές εθιμοτυπική επίσκεψη και αναλόγως με τη διαθεσιμότητά τους ο Πρόεδρος της Ενώσεως με τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Τχη (ΔΒ) ε.α. Βασίλειο Σαλασίδη, τον Αντιπρόεδρο Ανχη (ΑΣ) ε.α. Δημήτριο Σούκερα και το μέλος    Ανθλγο ε. α. Άγγελο Πανδή επισκέφθηκαν εθιμοτυπικά και κατά σειρά επισκέψεως τους:
  • >.  Δήμαρχο Κερκύρας κα. Μερόπη Υδραίου
  • >.  Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κα. Ροδή Κράτσα -Τσαγκαροπούλου,
  • >.  Πρόεδρο του Παραρτήματος Ε.Α.Α.Ν. Αντιναύαρχο ε.α. Κουτσοδόντη
  • >.  Βουλευτή ΝΔ Αντιναύαρχο ε.α. Στέφανο Γκίκα

   Σε όλους αναλύθηκε εν συντομία ο σκοπός της Ενώσεως, το έργο της, το όραμά μας και η πρόθεσή μας να συμπορευτούμε με τους φορείς της τοπικής κοινωνίας σε επωφελείς δράσεις.

    Όλοι μας ευχαρίστησαν για την παρουσία μας, συνεχάρησαν για την πρωτοβουλία των συναντήσεων και αφού ανταλλάξαμε στοιχεία επαφών συμφωνήσαμε στην ανάληψη κοινών δράσεων.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ