Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Ο Bill που θα μας σώσει από την πανδημία!





Τα εμβόλια, για τον Bill Gates, δεν είναι μια έκφανση των φιλανθρωπικών του δραστηριοτήτων (βλ ομώνυμο  Ίδρυμα) , ούτε βέβαια μια έκφραση των ανθρωπιστικών του ευαισθησιών.
Τα εμβόλια για τον Gates είναι μια επιχειρηματική  στρατηγική  που τροφοδοτεί την φιλοδοξία της Microsoft να ελέγξει  την παγκόσμια πολιτική  ταυτοποίησης πολιτών μέσω της ψηφιακής ραδιοτεχνολογίας .
Η εμμονή του για τον εμβολιασμό των πληθυσμών  φαίνεται να τροφοδοτείται από την μεσσιανική  πεποίθησή του ότι έχει κληθεί  να σώσει  τον κόσμο μέσω της τεχνολογίας αλλά και της μείωσης του πληθυσμού της γης! 
Τώρα,  εν μέσω πανδημίας, οι συνθήκες τον ευνοούν  να ελέγξει την παγκόσμια πολιτική υγείας μέσα από την τεχνολογική δικτατορία  που θα ασκήσει με τους εμβολιασμούς κατά του Covid 19.
Τα υποδορίως ενέσιμα εμβόλια τα οποία εξετάζεται  να είναι  υποχρεωτικά, θα φέρουν εκτός του αντιδότου  για τον Κορονοϊό και μικροτεχνολογια ταυτοποίησης και ανίχνευσης του εμβολιασμένου προσώπου, ιχνηλάτηση επαφών, τήρηση περιοριστικών μέτρων κλπ.
Ο Μπιλ Γκειτς επιδιδεται εδω και χρονια στον Ιατρικό Τομέα. Το 2010,  διέθεσε 10 δισεκατομμύρια δολάρια στον ΠΟΥ , δηλώνοντας ένα  μήνα αργότερα,  στον Ted Talk ότι τα νέα εμβόλια "θα μπορούσαν να μειώσουν τον πληθυσμό"
Υποστηρικτές της δημόσιας υγείας σε όλο τον κόσμο τον κατηγορούν οτι χρηματοδωντας τον Παγκοσμιο Οργανισμό Υγείας,  εκτρέπει  τον Οργανισμό από την ατζέντα του και από από τα έργα που πραγματικά περιορίζουν τις μολυσματικές ασθένειες, όπως για παράδειγμα το καθαρό νερό, η υγιεινή, η σίτιση  και η οικονομική ανάπτυξη.
Εκτός από τη χρήση της φιλανθρωπίας για τον έλεγχο των WHO,  UNICEF, GAVI και PATH, ο Gates χρηματοδοτεί ιδιωτικές φαρμακευτικές εταιρείες  παρασκευής εμβολίων αλλά και ένα τεράστιο δίκτυο φαρμακευτικών εταιρειών  που εκπέμπουν παραπλανητική προπαγάνδα, διεξάγουν  ψυχολογικές έρευνες  πληθυσμών  και μελέτες για την απαλοιφή της  διστακτικότητας περί  του εμβολίου.
Ο Γκέιτς προσεταιρισθηκε την Εθνική   Επιτροπή Υγείας της Ινδίας (NAB) η οποία και έδωσε την έγκριση για τα παιδικά εμβόλιά του κατά της πολιομυελίτιδας . Οι Ινδοί γιατροί κατηγόρησαν την εκστρατεία  Gates για μια καταστροφική επιδημία πολιομυελίτιδας που παρέλυσε  496.000 παιδιά, μεταξύ  2000 και του 2017. 
Το 2017, η Ινδική κυβέρνηση απέσυρε τα  εμβόλια  και σταμάτησε  τη διαπλοκή του στην Εθνική Επιτροπή.  Έκτοτε, τα ποσοστά παράλυσης από  πολιομυελίτιδα υποχώρησαν ραγδαία. 
Το 2017, η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας παραδέχτηκε διστακτικά ότι η παγκόσμια έκρηξη της πολιομυελίτιδας είναι κυρίως λόγω στελέχους του εμβολίου, δηλαδή από το Πρόγραμμα Εμβολίων του Gates. Μέχρι το 2018, 3/4 των παγκόσμιων περιπτώσεων πολιομυελίτιδας οφειλονταν στα εμβόλια του Gates!
Όμως και οι  τρομακτικές επιδημίες σε Κονγκό,  Φιλιππίνες και Αφγανιστάν συνδέονται  με αντίστοιχα  προγράμματα εμβολιασμών   του Ιδρύματος Gates .
Το 2010, το Ίδρυμα Gates χρηματοδότησε μια δοκιμή εμβολίου πειραματικής ελονοσίας της GSK, σκοτώνοντας 151  βρέφη στην Αφρική και προκαλώντας σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως παράλυση από εμπύρετους σπασμούς σε 1.048 από τα 5.049 παιδιά.
Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας MenAfriVac 2002 στην Υποσαχάρια Αφρική, οι εργαζόμενοι του Gates εμβολίαζαν με βίαιο τρόπο χιλιάδες παιδιά της Αφρικής κατά της μηνιγγίτιδας. 
Γύρω στα 500 παιδιά παρουσίασαν  παράλυση. Οι νοτιοαφρικανικές εφημερίδες έγραφαν τότε: "Είμαστε τα ινδικά χοιρίδια για τους κατασκευαστές φαρμάκων"
Ο Μορφωτικός  ακόλουθος του Nelson Mandela, καθηγητής Patrick Bond, περιγράφει τις φιλανθρωπικές πρακτικές του Gates ως "αδίστακτες" και ανήθικες ".
Το 2014, η Ένωση Καθολικών Ιατρών της Κένυας κατηγόρησε τον ΠΟΥ για τη χημική αποστείρωση εκατομμυρίων απρόθυμων γυναικών της Κένυας με μια εκστρατεία εμβολιασμού κατά του «τετάνου».
Ανεξάρτητα εργαστήρια ανακάλυψαν οτι η  στειρότητας οφείλονταν στα εμβόλια που δοκιμάστηκαν.
Αφού αρνήθηκε τις κατηγορίες, ο ΠΟΥ αναγνώρισε τελικά ότι είχε αναπτύξει τα εμβόλια στειρότητας για πάνω από μια δεκαετία.
Παρόμοιες κατηγορίες προήλθαν και από τ Τανζανία,  Νικαράγουα, Μεξικό και  Φιλιππίνες.
Μια μελέτη του 2017 (Morgensen et.Al.2017) έδειξε ότι το δημοφιλές DTP του WHO σκοτώνει περισσότερους Αφρικανούς από την ασθένεια που προτίθεται να αποτρέψει. Τα εμβολιασμένα κορίτσια παρουσίασαν  10 φορές μεγαλύτερο  ποσοστό θνησιμότητας απο τα μη εμβολιασμένα παιδιά. Ο ΠΟΥ αρνήθηκε να ανακαλέσει το θανατηφόρο εμβόλιο και εξαναγκάζει εκατομμύρια παιδιά της Αφρικής ετησίως.
Σε  πρόσφατες συνεντεύξεις του, ο Γκέιτς φαίνεται χαρούμενος που η κρίση του Covid-19 θα του δώσει την ευκαιρία να διεξαγάγει  τα προγράμματα εμβολιασμού του αρχικά σε τρίτες χώρες και αργότερα στις λεγόμενες ανεπτυγμένες χώρες.
Σκάνδαλο προκάλεσε και η δήλωσή του τον Ιανουάριο σε αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, ότι όλες οι κυβερνήσεις παγκοσμίως οφείλουν να προχωρήσουν σε lockdown, όταν ακόμη τα κρούσματα στις ΗΠΑ ήταν μόνο 10! Αυτό όμως το lockdown, προφανώς διευκολύνει τα σχέδια του για την ψηφιακή παρακολούθηση των πολιτών και το καθεστώς ζωής σε μια ιδιότυπη ηλεκτρονική ομηρία ταυτοποίησης και παρακολούθησης της κάθε κίνησης,  δεδομένου κι επαφής.
dimpenews.com