Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Παραδίνεται.....ο υπερασπιστής των μπαχαλάκηδων





➥ Κλέων Γρηγοριάδης. Το κομπαρσιλίκι του μήνα από έναν πρώην πρωταγωνιστή της τηλεόρασης. Σήκωσε τα χέρια ψηλά στη Βουλή την ώρα της αγόρευσής του κι επαναλάμβανε «παραδίνομαι» με άτονο ύφος (σαν αυτό των ερμηνειών του σε διάφορους ρόλους).
➥ Στο μονόπρακτό του ο Κλέων Γρηγοριάδης, απόμαχος επιβάτης του άρματος της Θέσπιδος, προσπαθούσε να υπερασπιστεί τους μπαχαλάκηδες που προσπάθησαν να κάνουν Καμπούλ το κέντρο της Αθήνας, αλλά φάγανε ξυλιές από τα ΜΑΤ.
➥ Σχόλιο πρώτο: ήταν σοφή η επιλογή του Γρηγοριάδη να ασχοληθεί με την πολιτική. Με τόση ανεργία που έχει πέσει στην αγορά του θεάματος, η Βουλή αποτελεί μια χαρά καβάτζα. Κι όσοι άλλοι διαθέτουν το απόθεμα ταλέντου που είχε και ο Γρηγοριάδης στην ηθοποιία, καλό είναι να ασχοληθούν με κάτι άλλο - αν τους παίρνει.
➥ Παλιά, στα γήπεδα, οι φίλαθλοι που αγανακτούσαν με τις ανάξιες λόγου επιδόσεις διαφόρων παικτών τούς χλεύαζαν με το ακόλουθο σύνθημα: «Αμα δεν μπορείς, γίνε κομμωτής». Έχοντας παρακολουθήσει το μονόπρακτο Γρηγοριάδη με τον τίτλο «Παραδίνομαι», μπορούμε να προτείνουμε μια παραλλαγή του συνθήματος: «Άμα δεν μπορείς, γίνε βουλευτής».
➥ Σχόλιο δεύτερο: Πρέπει να είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο όπου οι «επαναστάτες» αξιώνουν να έχουν κρατική κάλυψη και προστασία για τις απόπειρες να καταλύσουν το κράτος!
➥ Οι «ανυπότακτοι αντάρτες πόλεων» θέλουν να κάνουν αντάρτικο αλλά χωρίς αντίσταση και υπό τις επευφημίες κοινού, κομμάτων, ΜΜΕ, πανεπιστημιακών καθηγητών και την ανοχή της Αστυνομίας.
➥ Ολοι θυμόμαστε το ντου (επί ΣΥΡΙΖΑ) του Ρουβίκωνα στη Βουλή και τα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. που... διετάχθησαν να μεταφέρουν τους προσαχθέντες «επαναστάτες» από τη ΓΑΔΑ πίσω στο σημείο όπου παρελήφθησαν