Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Τώρα θυμήθηκε η Τουρκία ότι, τα σύνορα της είναι σύνορα του ΝΑΤΟ ;;




nato



     Τώρα θυμήθηκε η Τουρκία ότι τα σύνορά της είναι και σύνορα του ΝΑΤΟ, τώρα που κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπη με την Ρωσία μετά την κατάρριψη του Ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους.
    
      Όταν η Τουρκία απειλή ανοιχτά με πόλεμο την Ελλάδα αμφισβητώντας τα Εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα, όταν τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη και πλοία παραβιάζουν τον Εθνικό εναέριο και θαλάσσιο χώρο, τα σύνορά μας δεν είναι και σύνορα του ΝΑΤΟ;
     
     Τώρα που η Ρωσική "αρκούδα" βρυχάται απειλητικά εναντίον της, προσπαθεί να εμπλέξει το  ΝΑΤΟ  κατά της Ρωσίας  αντί ενάντια του ISIS.
    
    Αξιωματούχος του  NATO δήλωσε μετά την κατάρριψη του Ρωσικού αεροσκάφους:"Το ΝΑΤΟ παρακολουθεί στενά την κατάσταση. Βρισκόμαστε σε επαφή με τις τουρκικές αρχές"
     
    Εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ χαρακτήρισε το ζήτημα  της κατάρριψης ως θέμα που αφορά τις κυβερνήσεις Τουρκίας και Ρωσίας, κρατώντας αποστάσεις από την Άγκυρα.

   Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες και επώδυνες για την χώρα που καταδυναστεύει ο εγγονός του Μωάμεθ, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

     




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου