Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΕΑΑΣ ΠΑΡ/ΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ


Πηγή:  ΕΑΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ  (http://eaaslarisas.blogspot.gr/2013/04/blog-post_7706.html)


  Κύριες και Κύριοι αναρτώ το παρακάτω άρθρο του συναδέλφου κ. Παπαπαρίση από Λάρισα για να δείται πως συνεχίζουν να μας βλέπουν κάποιοι  "Έλληνες", που γκρινοιάζουν για το εισόδημα των εν ενεργεία και εν αποστρατία στρατιωτικών κάνοντας συγκρίσεις, όχι με τους ίδιους αλλά με όποιον συμφέρει (χωρίς να έχουν εξετάσει πρώτα το αντικείμενο).
Έχω επισυνάψει και τα μέχρι τώρα σχόλια που έχουν γίνει.
Περιμένουμε και τα δικά σας σχόλια, είτε εδώ είτε στην σελίδα της ΕΑΑΣ Λάρισας γιατί πρέπει πλέον να μιλάμε όλοι μας, για μας. 


Στέλεχος της ΝΔ απαντά στο "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!..." του προέδρου της ΕΑΑΣ Λάρισας με το "ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ..."



     Ο Γραμματέας της Περιφερειακής Οργάνωσης Θεσσαλίας της ΝΔ

 απαντά στο άρθρο του προέδρου της ΕΑΑΣ Λάρισας Απόστολου

 Παπαπαρίση "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!! Μειώσεις συντάξεων αποστράτων λόγω

 ...κρίσης" με ένα άρθρο με τίτλο "ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ...". Ο Δασταυρίδης 

Γρηγόριος είναι δικηγόρος και διορισμένος από τον Οκτώβριο του 2012

 ως Υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.



10 σχόλια:

ETA CARINAE είπε...
Ο κύριος που τα λέει αυτά, τζάμπα δουλεύει? Η μήπως ταΐζει την οικογένειά του αέρα κοπανιστό, όπως προτείνει για τους Απόστρατους?
gmos63 είπε...
Πρέπει πραγματικά να αναλογισθούμε με πόση εμπάθεια και μίσος έχουν διαποτισθεί οι πολιτικοί εναντίον μας και ειδικά ορισμένοι της Ν.Δ που βλέπουν ότι έχασαν τους "δεδομένους" και μας επιτίθενται με ψευδέστατα επιχειρήματα που πραγματικά μόνο γέλιο προκαλούν.Η φράση "ένιοι εξ αυτών κατώτερης πνευματικής μόρφωσης"αντικατοπτρίζει πλήρως την εμπάθεια του κου Δαυσταρίδη απέναντι στους Ελληνες στρατιωτικούς.Μοναδική του αγωνία που θα κατευθυνθεί η ψήφος μας.Απάντηση :Όπου εμείς νομίζουμε και ΟΧΙ όπου εσείς θέλετε. Τέλος, ως προς τον θλιβερό επίλογο του μου προξενεί αλγεινή εντύπωση η προτροπή να μην υποδαυλίζουμε κοινωνικές εντάσεις !!!Εδώ εκτιμώ ότι προκύπτουν ακόμα και ποινικές ευθύνες για τον εν λόγω κύριο.
Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ. είπε...
Mην απορείτε συνάδελφοι με αυτά που γράφει ο κύριος Δασταυρίδης. Τα ακούτε πρώτη φορά; Δεν φταίει αυτός, μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας συμμερίζεται αυτή την άποψη. Δεν φταίνε αυτοί, εμείς φταίμε που επιτρέψαμε να την διαμορφώσουν. Επί δεκαετίες είχαμε δική μας εκπομπή στη τηλεόραση και δείχναμε μόνο αεροπλάνα να πετούν και άρματα να επιτίθενται. Πρόβλημα ουδέν. Αυτά πληρώνουμε τώρα. Ο συγκεκριμένος κύριος θα πάρει τη κατάλληλη απάντηση από τον κύριο Παπαπαρίση, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει να αντιδράσουμε όλοι μας. Σε πρώτη φάση ας λάβει κάποια χιλιάδες email που θα του εξηγούν με όμορφο τρόπο ότι κάνει λάθος.
Πασχάλης Κωνσταντίνος είπε...
Καλό είναι να μη του απαντήσει κανένας. Δεν θα λέμε τα αυτονόητα σε αυτούς που δεν θέλουν ούτε να τα ακούσουν, ούτε μπορούν να τα καταλάβουν. Άλλωστε ο κύριος, όπως εύκολα φαίνεται, το μόνο που θυμάται είναι το 11880...
Δημήτριος Λάγγας είπε...
Να τον χαίρονται τα αμετανόητα κεντροδεξιά κομματόσκυλα και κυρίως οι γαλαζιοφρουροί της ΕΑΑΣ, που στηρίζουν με ανεξήγητο πάθος τις αποφάσεις των Σαμαροβενιζελοκουβέληδων. Οι συμμορίες του συριζα σαν ύαινες περιμένουν να κατασπαράξουν ότι θα έχει απομείνει από τις σάρκες μας κι ο γραφικός ετούτος κρατικοδίαιτος βολεψάκιας, μιλάει για δωρεάν παιδεία των στρατιωτικών, που την έχουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες (ο συγκεκριμένος άραγε πλήρωσε, για να πάρει το πτυχίο της Νομικής), για δωρεάν λέσχες και διακοπές όταν ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τις παροχές του ταμείου νομικών στα παιδιά και στα εγγόνια των δικηγόρων. Αλλά αφού τα ξέρει και τα θυμάται όλα, γιατί δεν βρίσκεται ένας ομο'ι'δεάτης του απόστρατος δημαροπασοκονεοδημοκράτης (δόξα τω θεώ αρκετοί είστε στη Λάρισα) να του θυμίσει ότι:
1ον.Χάρη στις ενέργειες των νυν κυβερνώντων ήδη έχει πραγματοποιηθεί η επιθυμία του και οι αποδοχές μας έχουν φτάσει στα επίπεδα των αποδοχών αποστράτων των γειτονικών χωρών και
2ον. Όταν ένας στρατιωτικός είναι στο στρατόπεδο 55 ώρες την εβδομάδα και οι καθηγητές για παράδειγμα εργάζονται από 17-22, πρέπει κάποιος να είναι πολύ εγκάθετος ή ανόητος για να συγκρίνει αποδοχές.
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ:
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΕ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ.
beelovers είπε...
ο διορισμενος κυριος πληρωσε τις σπουδες του? οτα επερνε τα μαυρα για να βγαλει λαδι παρανομους και να βρει παραθυρακια του νομου εγω υπηρετουσ στον εβρο η σε κανενα νησακι. τα παιδια μου δεν εχουν παιδικους φιλους γιατι αλλαζαν σχολεια καθε 2-3 χρονια, η γυναικα μου ειναι ανεργη διοτι ποιος τρελος θα παρει στην δουλεια του μια που ανα πασα ωρα και στιγμη θα φυγει? δεν μας ειπε ο κυριος μετα την νομικη σε ποσες αλλες σχολες πηγε? δεν μας ειπε ποσα περνει τωρα? και πολλα αλλα που δεν μας ειπε. Α πο εμενα προσωπικα η ΝΔ που για 30 χρονια υποστηρηζα ΠΕΘΑΝΕ
Billy είπε...
Πραγματικά μένω άφωνος με την κομπλεξική εμπάθεια αυτού του ανθρωπάκου. Αφού σαν δικηγόρος υπερασπίζεσαι με ψέμματα και νομικίστικα τεχνάσματα, δολοφόνους, βιαστές και παιδεραστές προφανώς σου σάλεψε και τώρα τα έβαλες με το μοναδικό υγιές τμήμα της κοινωνίας. Δαυσταυρίδη πήγαινε να σε δει κανένας ψυχίατρος γιατί δεν είσαι καλά. Από το κόμμα σου ξέρουν τί εμετικά σχόλια κάνεις για να σε διαγράψουν; Παρακαλώ όσους από τους συναδέλφους έχουν ακόμα δεσμούς με την ΝΔ να διαγράψουν αυτό τον καραγκιόζη γιατί τους κάνει ζημιά.
sotos είπε...
Οτι και να του πειτε δεν θα εχει αποτελεσμα. Ετσι και αλλιως οι χαζοι, τα ζωα και οι κρατικοδιαιτοι δεν καταλαβαινουν. Ο διορισμενος κυριος μπορει να διαλεξει κατηγορια.
Nathan Punta είπε...
1) ο τυπακος αυτος αγνοει οτι μεχρι τα 50 εχουν κολλησει ενσημα για 32 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ με ΑΠΕΙΡΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ που κανουν το ΕΡΓΑΣΙΜΟ συνολο σε ΑΝΩ ΤΩΝ 40 ΕΤΩΝ !



2) και η μεγαλη η πλακα εκτος των αλλων ανεδαφικων που λεει ειναι αυτο περι μισθου ΑΝΩΤΕΡΟΥ των αξιωματικων γειτονικων χωρων !!!!!


που ζει ο ανθρωπακος....στην Ρουμανια και στην Βουλγαρια ??


ας παει να δει ποσα παιρνει ο αξιωματικος στην ΙΤΑΛΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ αλλα ακομα και στο ΒΕΛΓΙΟ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ που εχουν το Στρατο απλα ετσι για να καθεται και να υπαρχει....

ακομα πλεον και στην ΤΟΥΡΚΙΑ οι αξιωματικοι παιρνουν περισσοτερα απο τους Ελληνες...


ποσο γραφικοι ειναι καποιοι ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ....χασιμο χρονου να ασχολειται κανεις περαιτερω...
Δημήτριος Λάγγας είπε...
Aπόστολε θα σου χρωστούσα μεγάλη χάρη αν (μου) έδινες ένα τρόπο άμεσης επικοινωνίας με τον κρατικοδίαιτο αμετανόητο κεντροδεξιό χασοδίκη (ένα τηλέφωνο, ένα e-mail ή έστω την ταχυδρομική του διέυθυνση). Είναι κρίμα να μην έχουμε τον τρόπο να του πούμε δυό κουβέντες ΑΜΕΣΑ.
ΥΓ.Είναι εξακριβωμένο ότι τους 48 μήνες από το 1944-1948 ο πατέρας αυτουνού του ανεκδιήγητου υπηρετούσε στον Εθνικό Στρατό και δεν ήταν αναρχοκομουνιστοληστοσυμμορίτης κατσαπλιάς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου