Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Λάβαμε προ λίγων ημερών το παρακάτω μήνυμα από την ΕΑΑΣ Πιερίας. Επειδή μας αφορά το δημοσιεύουμε για ενημέρωση. Στο τέλος υπάρχει η απάντηση από τον Πρόεδρο του Παραρτήματος κ. Παναγή Αλέξανδρο.


"Κύριε πρόεδρε της ΕΑΑΣ . 

Κύριοι πρόεδροι των Παραρτημάτων  , κύριοι συνάδελφοι ,που είστε αποδέκτες του παρόντος  .

Καλό θα είναι εκτός από την καθολική συμμετοχή μας (που τη θεωρώ αυτονόητη),  στις κινητοποιήσεις που εξήγγειλε το συντονιστικό των τριών ΕΑΑ να προτείνει ο καθένας μας όποια  ιδέα έχει για την καλύτερη προβολή του σκοπού μας , την ενημέρωση του κοινού καί για άλλες μορφές αγώνα (εννοείται εντός νομίμων ορίων) , τις οποίες μπορεί ναεπεξεργαστεί και αξιοποιήσει το  συντονιστικό  των τριών ΕΑΑ .
Συμπληρώνω την πρότασή μου με τα παρακάτω:
Διαβάζοντας την ανακοίνωση του συντονιστικού 15/13 της 27 Φεβ 2013 είδα την πρόταση του κ. Καμμένμου για την ετοιμασία τροποποιήσεων των νόμων που μας αδικούν .
Η παραπάνω πρόταση με μια ελάχιστη οργάνωση και λίγη αποφασιστικότητα μπορεί να γίνει μέγιστο όπλο στα χέρια μας . Γνωρίζουμε όλοι οτι κανείς βουλευτής της κυβέρνησης δεν θα υπέγραφε ένα τέτοιο σχέδιο τροπολογίας νόμου που θα  προερχόταν από βουλευτή κόμματος της αντιπολίτευσης .
Αν όμως το πηγαίναμε εμείς οι ίδιοι στους βουλευτές της κυβέρνησης ;  Τι θέλω να πω . Συντάσσουμε τις τροπολογίες εμείς ως Ενώσεις , με τη βοήθεια των νομικών μας ή με τη βοήθεια του όποιου θέλει να "βάλει ένα χεράκι" , και οι πρόεδροι των  Παραρτημάτων των ΕΑΑ αναλαμβάνουν να το πάνε προσωπικά στου βουλευτές του νομού τους και να τουςζητήσουν να το υπογράψουν προκειμένου να κατατεθεί στη βουλή (με όποιο τρόπο κριθεί προσφορότερος) . Αυτό θα φέρει τους βουλευτές της κυβέρνησης προ των ευθυνών τους . Φυσικά θα πρέπει στην συνάντηση που θα ζητήσουμε την υπογραφή τους να τους υπενθυμίσουμε οτι εκλέγονται από εμάς , τον πληθυσμό του νομού και όχι από τον κάθε υπουργό . Αν πιστεύουν οτι έχουμε δίκιο ας το αποδείξουν έμπρακτα υπογράφοντας την άρση των αδικιών που μας επεβλήθησαν. Διότι οι υποσχέσεις και φιλικά χτυπήματα στον ώμο είναι άλλο πράγμα (τζάμπα μαγκιά και σάλπισμα νομής θα το λεγα...) και η ενυπόγραφη υποστήριξη άλλο . Και τέλος αν μη τι άλλο  η παραπάνω ενέργεια θα μας αποδείξει πέραν πάσης αμφιβολίας το ποιός είναι μαζί μας και ποιός εναντίον μας .

Ευχαριστώ όλους για την ανάγνωση.

Υ.Γ. Περιμένω αξιολόγηση των παραπάνω θετική ή αρνητική κατά την κρίση σας .

Από την ΕΑΑΣ Πιερίας 

Σ.Π. Καρυπίδης 
Επίλαρχος ε.α.    "


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΑΡΤΑΣ


Συμφωνούμε απόλυτα με την πρόταση της ΕΑΑΣ Πιερίας και είμαστε πανέτοιμοι για δράση.
"Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου