ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΣΕΛΙΔΩΝ

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Ε.Α.Α.Σ/ Εκλογές: Καθορίστηκαν οι καταληκτικές ημερομηνίες, για τις εκλογές του νέου Δ.Σ. ΤΟ 2023 - Πότε θα γίνει η προκήρυξη - Ποιοι έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι

 





                                             ΕΚΛΟΓΕΣ Ε.Α.Α.Σ. 

           
                                       19η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023 


Ενημερώνονται τα μέλη της της Ενώσεως για τις καταληκτικές ημερομηνίες που αφορούν, τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου :

 Ι>  Προκήρυξη των εκλογών η 18η Νοεμβρίου 2022 

 Ι>  Διεξαγωγή εκλογικής διαδικασίας την 19η Φεβρουαρίου 2023 

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία είναι η κατοχή Δελτίο Ταυτότητος Αποστράτου Αξιωματικού ή μέλους ορφανικής οικογενείας και μέλους της Ενώσεως. 

Απόστρατοι Αξιωματικοί, ή μέλη ορφανικών οικογενειών, μη εγγεγραμμένοι ως Μέλη της Ενώσεως , οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, πρέπει να εγγραφούν μέχρι και την προηγουμένη ημέρα προκήρυξης των εκλογών (17η Νοε 2022). 

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δικαιολογητικών για την απόκτηση του παραπάνω Δελτίου Ταυτότητας Αποστράτου Αξιωματικού ή μέλους ορφανικής οικογενείας είναι η 25η Ιαν 2022 .

 Επισημαίνεται ότι πέραν της ημερομηνίας αυτής το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι θα αφορά μόνο αυτούς που θα συμπεριληφθούν στους εκλογικούς καταλόγους. 

Λοιπές λεπτομέρειες θα καθορισθούν με την Δγη Προκηρύξεως των εκλογών η οποία θα αναστηθεί στην ιστοσελίδα της Ενώσεως (www.eaas.gr) και θα δημοσιευτεί στην Εθνική Ηχώ μηνός Οκτωβρίου. 

Το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων