ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΣΕΛΙΔΩΝ

Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Κατεχόμενη Κύπρος έγινε η Βόρεια Συρία: Ο τουρκικός στρατός τοποθέτησε την σημαία κατοχής, στο όρος Darmaq της Afrin





Νέα Κύπρος η Βόρεια Συρία…Ο τούρκικος στρατός τοποθέτησε την τούρκικη σημαία κατοχής στους νότιους πρόποδες του Όρους Darmaq στη βόρεια ύπαιθρο της Afrin όπως έχει κάνει στον Πενταδάκτυλο στην Κύπρο στα κατεχόμενα. Ξήλωσαν το τεράστιο πορτραίτο του Αρχηγού του PKK του Αμπντουλάχ Οτσαλάν, και το αντικατέστησαν με μια γιγαντιαία τούρκικη σημαία. που καταστράφηκε από τα τουρκικά αεροσκάφη στην Αφρίν στην ύπαιθρο του Χαλεπίου.
Ο δήμαρχος Silivri, Vulcan Yilmaz, δημοσίευσε την Πέμπτη 9 Απριλίου, στο λογαριασμό του στο Twitter, φωτογραφίες με την εικόνα της τουρκικής σημαίας στο Όρος Darmaq στη βόρεια ύπαιθρο της Afrin.


In case you were wondering what Turkey's goals in Syria were, they are taking no steps to prevent a coronavirus outbreak in areas they occupy, but they found the time and resources to bomb refugees in Shehba and put this enormous Turkish flag in ethnically-cleansed Efrîn.

View image on Twitter

68 people are talking about this

Ο Yilmaz είπε ότι πολλοί Τούρκοι στρατιώτες του ζήτησαν να βοηθήσει να τους παράσχει το χρώμα για να ζωγραφίσουν την τουρκική σημαία πάνω στο πορτραίτο του Οτσαλάν και παραδόθηκε από έναν άνδρα στο τουρκικό κράτος του Gaziantep.
Πρόσθεσε ότι η ”εικαστική” διαδικασία διήρκεσε 45 ημέρες, εκφράζοντας την ελπίδα ότι η τουρκική σημαία θα παραμείνει στη θέση της για πάντα, λέγοντας ότι “η σημαία που υψώνεται μία φορά δεν θα πέσει ποτέ ξανά”.

Ενώ τουρκικά μέσα έχουν αναφέρει ότι η επιφάνεια που εκτείνεται η σημαία είναι 600 τετραγωνικά μέτρα.
Τουρκικά drones στόχευσαν το άγαλμα του Oτσαλάν, στις αρχές Φεβρουαρίου του 2018, στο πλαίσιο της επιχείρησης “Olive Branch” στην Αφρίν.
Και το τουρκικό προσωπικό παρουσίασε τότε μια βιντεοκασέτα, η οποία έδειχνε τη διαδικασία καταστροφής, η οποία επηρέασε την εικόνα του Οτσαλάν, που εκτείνονταν σε μια μεγάλη επιφάνεια τσιμέντου.

dimpenews.com