Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Επίσκεψη του Προέδρου της Ε.Α.Α.Σ στην Κω









ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Α.Α.Σ ΣΤΗΝ Ν. ΚΩ 

26-28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

         Από 26 έως 28 Σεπ 2020 ο Πρόεδρος του ΔΣ/ ΕΑΑΣ Στρατηγός ε. α. Σταύρος Κουτρής , επισκέφθηκε την Νήσο Κω και το Παράρτημα της ΕΑΑΣ στη Ν. Κω.

         Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Νησί , ο πρόεδρος παρευρέθηκε στην τελετή παράδοσης παραλαβής του ΤΣ/ΕΑΑΣ παραρτήματος Κω, όπου τίμησε το απερχόμενο ΤΣ με την τιμητική πλακέτα της Ένωσης και συζήτησε με μέλη του τοπικού παραρτήματος για θέματα και προβλήματα  που αφορούν στην ΕΑΑΣ.

 

         Την 28 Σεπ 2020 ο πρόεδρος του ΔΣ συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΤΣ/ΕΑΑΣ παραρτήματος ΚΩ Συνταγματάρχη ε. α. Ιάκωβο Φλεριανό  επισκέφθηκε στα γραφεία τους τις  παρακάτω αρχές-φορείς του Νησιού:

                       

                       - Μητροπολίτη Κω και Νισύρου κκ Ναθαναήλ

                       - Έπαρχο Κω-Νισύρου Κ. Καμπανή Ιωάννη

                       - Δήμαρχο Κω κ. Θεοδόση Νικηταρά

                       - Διοικητή 80 ΑΔΤΕ  Ταξίαρχο  Μανουρά Γεώργιο

                       - Διοικητή Ναυτικού Κλιμακίου Κω Αντχο  Σταματογιάννη Γεώργιο

                       - Λιμενάρχη Κω Αντχο   Καρατζιούνη Ιωάννη

 

         Σε όλους τους παραπάνω αναπτύχθηκε η αποστολή της Ενώσεως καθώς και οι μελλοντικοί σχεδιασμοί δράσης και όλοι υποσχέθηκαν κάθε βοήθεια και συνδρομή.

 

         Επίσης πρόεδρος της Ένωσης έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη στη δημοσιογράφο Κα Μαρία Πολίτου της Δημοτικής τηλεόρασης Κω καθώς και ραδιοφωνική συνέντευξη στο Ρ/Σ CITY93 και στον δημοσιογράφο κ. Παύλο Πάτση κατά τη διάρκεια των οποίων δόθηκαν στοιχεία για την Ένωση, αναλύθηκε η τρέχουσα επικαιρότητα στα Ελληνοτουρκικά και συζητήθηκαν οι τελευταίες εξαγγελίες για την αύξηση της θητείας, την πρόσληψη επαγγελματιών στο Στρατό, την πιθανή στράτευση των γυναικών και την απαραίτητη μετεκπαίδευση εφεδρείας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου