Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Είμαι νεόπτωχος συνταξιούχος. Από 5.900 παίρνω ΜΟΝΟ 1.800 ευρώ καθαρά !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο παγκαλουΑποτέλεσμα εικόνας για φωτο παγκαλου

    Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm, ο κ.Πάγκαλος, που πιθανών να πιστεύει ότι, ανήκει στην τάξη των παραγωγικών και άξιων πολιτικών ηγετών της χώρας και όχι στον πιο αντιπαραγωγικό κλάδο, όπως κατά δήλωσή του, ανήκουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, δήλωσε ότι: 
   .  Δεν είναι Φιλοχρήματος. 
   .  Είναι Φτωχός, νεόπτωχος συνταξιούχος. 
   .  Η σύνταξή του ήταν η ανωτάτη που χορηγεί το Δημόσιου και ανέρχετο  στα 5.900 ευρώ καθαρά και τώρα, έχει κατέβει στα 1.800 ευρώ. 
   .  Οι βουλευτές φρόντισαν οι αποδοχές τους να διατηρούνται σε αξιοπρεπή επίπεδα.
   .  Η λογική ότι οι συνταξιούχοι είναι άνθρωποι που δεν τους χρειαζόμαστε πια, άρα τους "ξεσκίζουμε" και αυτό ισχύει για όλους τους συνταξιούχους της χώρας, κάποτε πρέπει να αντιμετωπιστεί.
   .  Το μνημόνιο είναι μονόδρομος. Ή μνημόνιο ή τίποτα!

   Ο Φτωχός, νεόπτωχος κ. Πάγκαλος, που έχει αφήσει έντονο το πολιτικό του αποτύπωμα, όχι για την προσφορά του, που ήταν αρνητική, στην δύσμοιρη Ελλάδα, αλλά για τις δηλώσεις και τους χαρακτηρισμούς του, που αντανακλούν στο ήθος, στην προσωπικότητα, στις αρχές και τις αξίες που έχει ως άνθρωπος και  ως Έλληνας.

   Ας θυμηθούμε μερικές από τις δηλώσεις και τους χαρακτηρισμούς του:

  .  Στην κρίση των Ιμίων είχε προτείνει να πουν στον Ελληνικό λαό ότι ο αέρας πήρε τη σημαία από τη βραχονησίδα! Για  την σημαία δήλωσε ότι: "Όσο πιο καθυστερημένος είναι ένας λαός, τόσο πιο μεγάλος είναι ο φετιχισμός του με τη σημαία" 

  .  Σε ομιλία του στην Οξφόρδη  δήλωνε:
     -  Για τους Έλληνες πολίτες: "Κανένας πολιτικός δεν είναι τόσο διεφθαρμένος, ώστε να βγαίνει στους δρόμους και να στρατολογεί ψηφοφόρους. Κάθεται στο γραφείο του και διεφθαρμένοι πολίτες πάνε και τον βρίσκουν". 
      -  Για τους επαναστάτες του 1821 ότι ήταν: "Ένα  μάτσο αγράμματοι και αδαείς χωριάτες, οι οποίοι μετά βίας μιλούσαν Ελληνικά και ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα σχίσμα από την Οθωμανική Αυτοκρατορία». 
    .  
   . Από το βήμα της Βουλής, αγορεύοντας κάνει την "βαρυσήμαντη" και καταγγελτική (!!) δήλωση: "Σας διορίσαμε. Τα φάγαμε όλοι μαζί"

   .  Σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ καταφέρεται εναντίον των Ενόπλων  Δυνάμεων  και Σωμάτων Ασφαλείας δηλώνοντας: "Ο πιο αντιπαραγωγικός κλάδος του Ελληνικού λαού είναι οι Στρατιωτικοί και τα Σώματα Ασφαλείας".  
  
   .  Για τους Δημόσιους υπαλλήλους:"Όταν στο δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη, επειδή σε ψηφίζει η οικογένειά του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή. Ξέρει ότι ποτέ δεν πρόκειται να απολυθεί".

    .  Για τους αγανακτισμένους πολίτες: "Οι Έλληνες αγανακτισμένοι είναι ένα μείγμα από κομμουνιστές, φασίστες και μ@λ@κες".

   .  Δεν μπορεί να πληρώσει τους φόρους του, γιατί είχε την ατυχία να κληρονομήσει πολλά ακίνητα!