ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΣΕΛΙΔΩΝ

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Εισβολή Πούτιν στην Ουκρανία - Ο Τσάρος μεταφέρει με 87 πλοία κλεμμένο Ουκρανικό σιτάρι - Το διακινεί προς πώληση μέσω του φίλου του Ερντογάν!


 Σιτηρά που κλάπηκαν από την Ουκρανία μεταφέρονται με 87 πλοία. 

Σύμφωνα με αυτά που κατήγγειλε ο πρέσβης της Ουκρανίας στον Λίβανο, Ιχόρ Οστάς: "αυτή τη στιγμή, υπάρχει ένα εγκληματικό σύστημα που διευκολύνει τη μεταφορά κλεμμένων σιτηρών από την Ουκρανία. Η διέλευση μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω Τουρκίας και να ταξιδέψει απευθείας στη Συρία, καθώς και σε άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής". 

Ο διπλωμάτης πρόσθεσε ότι πρόσφατα η Ουκρανία κατάφερε να εντοπίσει ένα τέτοιο πλοίο, το συριακό πλοίο "Λαοδίκεια", κοντά στην Τρίπολη, αν και υποτίθεται ότι θα έφτανε στο λιμάνι της Ταρτούς. Το σκάφος τέθηκε υπό κράτηση για 144 ώρες και ασκήθηκε ποινική δίωξη. Ως αποτέλεσμα, διαπιστώθηκε ότι 8.000 τόνοι αλεύρι, που βρίσκονταν στο πλοίο, υποβλήθηκαν σε επεξεργασία στο Krasnogvardiy στην Κριμαία. 

Οι ερευνητές ανέλυσαν μια σακούλα αλεύρι από την Κριμαία και βρήκαν όλα τα στοιχεία που χρειάζεται η Ουκρανία για να αποδείξει το έγκλημα.

Πέτρος Κράνιας


πηγή:https://www.capital.gr/diethni/3652427/oukranos-presbis-87-ploia-metaferoun-klemmeno-sitari-to-diakinoun-meso-tourkias