ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΣΕΛΙΔΩΝ

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Μέλος Ε.Α.Α.Σ, Υπτγος ε.α. Χρίστος Φαραντάτος: - Καταγγέλουμε την κατάπτυστη και εθνοπροδοτική συμφωνία των Πρεσπών - Ο Πρωθυπουργός συμπαρίσταται στην αισχρή πράξη του Αλέξη Τσίπρα και της συντροφίας του.



 Γράφει ο 

Υπτγος ε.α. Χρίστος Φαραντάτος 

Με εθνική ικανοποίηση και συγκίνηση πληροφορούμεθα από την «ΕΘΝΙΚΗΗΧΩ», ότι στις 22 Ιουνίου θα διεξαχθεί ημερίδα για την κατάπτυστη και εθνοπροδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. ΒΕΛΛΙΔΗΣ» στη Θεσσαλονίκη. 


Βεβαίως δεν αναμέναμε ανάλογη πρωτοβουλία από την παρούσα Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, αφού έχει αποφανθεί ότι «το Κράτος έχει συνέχεια», δηλαδή όχι μόνο ανέχθηκε, αλλά συμπαρίσταται στην αισχρή πράξη του Αλέξη Τσίπρα και της συντροφίας του. 

Δεν ηκούσθη η φωνή της Ιστορίας, η οποία από 3000 και πλέον ετών, ομιλεί περί ελληνικής ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, μίας και μόνης.

 Ξέχασαν αμφότεροι οι πολιτικοί άνδρες, κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης τον Μέγα Αλέξανδρο, αγνοούν τον Αναστάσιο Πηχεών, διαγράφουν τον Παύλο Μελά, Ίωνα Δραγούμη, Γερμανό Καραβαγγέλη και τον Μακεδονικό Αγώνα, περιφρονούν τις εκατόμβες των νεκρών αξιωματικών, οπλιτών και αμάχου πληθυσμού, που έδωσαν τη ζωή τους στους Βαλκανικούς Πολέμους για την απελευθέρωση της σκλαβωμένης Μακεδονίας μας. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που χαρακτήρισαν τον κ. Τσίπρα προδότη, ένας χαρακτηρισμός που θα τον εξομοίωνε με τον Εφιάλτη των Θερμοπυλών, τον Πήλιο Γούση του Σουλίου και τον Δημήτριο Νενέκο των Πατρών. Η άποψη αυτή τίθεται στην κρίση του ελληνικού λαού και του ιστορικού του μέλλοντος. Από την άλλη ο κ. Μητσοτάκης ενώ είχε κάνει μεγάλο σαματά στη βουλή για μια πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία, για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ όχι μόνο δεν αντέδρασε αναλόγως, αλλά εσιώπησε. Στα συλλαλητήρια Θεσσαλονίκης και Αθηνών έλαμψε διά της απουσίας του.

Τι θα μπορούσε να κάνει; Να φέρει τα πάνω κάτω, να απαιτήσει τη διενέργεια δημοψηφίσματος και όταν η Συμφωνία ήρθε στη βουλή προς κύρωση, να αποχωρήσει μαζί με τους βουλευτές του και να καταγγείλει την αγοραία συμπεριφορά, που οδήγησε στην ισχνά πλειοψηφία, για ένα τόσο μεγάλο εθνικό ζήτημα. 

Για να είναι κάποιος ΕΛΛΗΝ και να ανήκει στο ελληνικό ΕΘΝΟΣ, δεν αρκεί να έχει ελληνική υπηκοότητα. Πρέπει να συντρέχουν στο πρόσωπό του κατ’ ελάχιστον δύο προϋποθέσεις: να έχει κοινή καταγωγή (όμαιμον) και να έχει κοινή συνείδηση της Ιστορίας μας (ομόψυχον) με τους άλλους ομοεθνείς του. 

Όποιος παραδίδει τη μακεδονική εθνότητα και γλώσσα σε έναν λαό, που ουδεμία συγγένεια έχει με τον Ελληνισμό, αλλά και όποιος τον ανέχεται, ενώ είχε τη δύναμη να αντιδράσει, θέτει εαυτόν εκτός ελληνικού έθνους. Είναι απλά χαλκός ηχών και κύμβαλον αλαλάζον που κατοικεί στην Ελλάδα. 

Ο κ. Τσίπρας συνετάγη με τους Σκοπιανούς, οι οποίοι υπήρξαν οι μεγαλύτεροι πλαστογράφοι της Ιστορίας. 

Ο κ. Μητσοτάκης τον αποδέχθηκε. 

Εμείς όμως, οι στρατιωτικοί, που έχουμε ορκιστεί να φυλάττουμε πίστη εις την Πατρίδα, ας τρέξουμε στο κάλεσμα της Ενώσεως Αποστράτων για τη Μακεδονία μας, να γεμίσουμε ασφυκτικά την αίθουσα στην οποία θα διεξαχθεί η ημερίδα στις 22 Ιουνίου και να φωνάξουμε δυνατά: «ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ», διατρανώνοντας τη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων.